Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ στην Ισλαμοποίηση και την μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο Hot Spot

Κατόπιν εντολής του Γέροντος Νεκταρίου του Αγιορείτου ο οποίος είναι πάντοτε ευαίσθητος στα Εθνικά θέματα, αναστέλλεται η προγραμματιστίσα για σήμερα το βράδυ και ώρα 20:00μμ ανάρτηση με θέμα "Η συκοφαντία σε βάρος του Γέροντος " και στην θέση της αναρτάτε "Το κάλεσμα εθνικής αντίστασης"


Η σοβαρότης τους κεντρικού ομιλητή Τουρκολόγου Κυρίου Νικολάου Χειλαδάκη και η πολύ μεγάλη σοβαρότης του θέματος "¨Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", πρέπει να μας κινήσουν το πατριωτικό μας συναίσθημα και να βρεθούμε όλοι εκεί. Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας, στους Ήρωες προγόνους μας και στους Αγίους μας.


Το κείμενο της "Συκοφαντίας" του Γέροντος θα αναρτηθεί την πέμπτη 24/03/2016 και ώρα 20:00μμ.

Ο Θεός μεθ ημών


Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη 
Παναγία Αρβανίτισσα 
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός


Αγιορείτης 

3 σχόλια:

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ: Η Αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την συγκέντρωση μας. ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.
ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 27/3/2016 στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (άγαλμα Βότση)

επείγουσα ενημέρωση (23/3/2016, 4μμ):

Ελληνίδες και Έλληνες,

όπως φαίνεται η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά», ΤΡΕΜΕΙ στην ιδέα, ότι την παραμονή της Εθνικής επετείου της παλιγγενεσίας, ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός θα βγει στον δρόμο, να διαμαρτυρηθεί για τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot Spot λαθρομεταναστών.Σήμερα, 23 Μαρτίου 2016, μία μόλις ημέρα πριν την μεγάλη μας πορεία-συγκέντρωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μας ΚΑΛΕΣΕ και μας επέδωσε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ οποιασδήποτε συνάθροισης και πορείας, βάση του άρθρου 11-2 του Συντάγματος για το διάστημα από 6μμ της Πέμπτης 24/3, μέχρι τις 01:00 ώρα της 25/3/2016, με την δικαιολογία «για λόγους δημοσίας ασφάλειας».
Θυμίζουμε ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ το "συνέρχεσθε" και «συναθροίζεσθε». Να συγκεντρώνονται δηλαδή και να διαδηλώνουν.

Επί τοις ουσίας, το πολιτικό σύστημα, ποινικοποιεί την πρώτη μεγάλη, ακομμάτιστη εκδήλωση κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.
ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να υποχωρήσουμε στα ιδανικά μας και μη μπορώντας να αποδεχθούμε ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «συναθροίζεσθε», είναι μόνο δικαίωμα των gay, των μπαχαλάκηδων και των λαθρομεταναστών,


ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΜΕ την συγκέντρωση μας, με σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των Συλλόγων που συμμετέχουν, σε NEO, ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ,
την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 6μμ,
στο Λευκό Πύργο (στο άγαλμα του ναυάρχου Βότση).Επιτέλους,

Έχουν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώματα σε αυτή την χώρα.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ 1η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016.html

Unknown είπε...

Η παράκληση του Γέροντος Νεκταρίου παραμένει θερμή για την παρουσία όλων τον Πατριωτών στην συγκέντρωση με θέμα "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" στην νέα ημερομηνία Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 6μμ, ως ορίζεται στην ανακοίνωση του Ιερού Λόχου.

GREEK είπε...

Μπραβο Αδερφια και εγω μαζι σας "πρεπει να σφιξουμε τα δοντια"