Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ


Χαίρετε αδελφοί μου πονεμένοι και απογοητευμένοι.

Την προσεχή Κυριακή 5/7/2015 Αγ. Αθανασίου του εν Άθω, όλοι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων σοφών, στους οποίους σπερματικά χαρίσθηκε η θεία σοφία του Τριαδικού Θεού και διέλαμψαν και διαλάμπουν φιλοκαλικά έως και στις ημέρες μας, όλοι οι απόγονοι του εκλεκτού σκεύους του Θεού ημών, μεγάλου και ανυπέρβλητου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλοι Μακεδόνες, όλοι οι απόγονοι των Αγίων, ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Ποντίων, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Κρητών και Θεσσαλών, Ηπειρωτών και οι Θράκες και οι Νησιώτες και οι Μοραΐτες, οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες, όλος ο ελληνισμός όπου γης:

Εγκαταλείψτε τώρα μετά βδελυγμίας το γυμνό αποπνεύμα, το χαύνο,  το υποκριτικό, το ανέντιμο, το δυσώδες, το γέμον ανωμαλιών δυτικό επικοδόμημα που τυχόν δημιουργήσατε μέσα σας και γκρεμήστε το με δύναμη.ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ. Αλλά μόλις βγείτε από το παραβάν πάρτε την πιο σοφή απόφαση της ζωής σας.

Αντικαταστήσατε σας παρακαλώ πονεμένοι μου Έλληνες τα άχρηστα μπάζα της Δύσης, με τον Ιησού Χριστό και Ορθοδοξία, με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής αρχαίο και νέο, με τις αρετές του ευλογημένου από το Θεό γένους ημών, την φιλοτιμία, τη θυσία, το ήθος, το ύφος, την εγκράτεια, την αγαθότητα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και προσφέρετέ τα όλα αυτά τα καλά στο διπλανό Έλληνα που πάσχει και στην πατρίδα. Μόλις τα δώσετε, ο Θεός θα σας χαρίσει καινούρια.

Το ΟΧΙ μας ας μη στρέφεται κατά προσώπων της δύσεως, αλλά κατά των ληστρικών αποφάσεων των σχεδιασμένων από τους σατανιστές εβραιομασόνους και Ιλουμινάτι πολιτικούς της Εσπερίας.  

Έλληνες αγκαλιαστείτε μεταξύ σας και όλοι με το Χριστό μαςΕίναι η αγκαλιά που πρέπει να μεγαλώσει και να δυναμώσει τώρα. Το μεσοδιάστημα από τώρα την αρχή αυτής της φάσεως της κρίσεως έως και τη χαρά της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της πατρίδας θα είναι δύσκολο. Αυτό το μεσοδιάστημα όμως, αν το διαβούμε μαζί με τον Ιησού Χριστό μας, θα περιέχει διαστήματα ανακούφισης. Θα διανύσουμε μαζί με το Χριστό μας την κοιλάδα της λύπης και ο Ιησούς μας θα μας οδηγήσει απέναντι και εκεί θα είναι το ΠΑΣΧΑ, η Αναλαμπή, οι αλησμόνητες πατρίδες, η Βασιλεύουσα. 

Αν δεν μετανοήσουμε και πιάσουμε με πίστη και δύναμη το χέρι του Χριστού μας, θα καταντήσουμε «μπάζα της Δύσεως». Μην επιφυλάσετε για τον εαυτό σας αυτήν την προοπτική.

Την διαρκή νίκη δε θα τη δώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι ιδεολογίες, αλλά θα τη δώσει ο Ιησούς μας, αφού τον πείσουμε ότι ποθούμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το διαβούμε μαζί Του εν μετανοία.  
     
Ο ψευδοαρχιερεύς της Βορείου Ελλάδος απεκαλήφθη

Τώρα στα δύσκολα θα αποκαλυφθούν πολλές κρυφές μουσίτσες, φαρισαίοι υποκριτές, δήθεν πατριώτες και ενάρατοι, θεοκτόνοι όμως στην πραγματικότητα και πατριδοκτόνοι.

Τίμιοι Χριστιανοί και πατριώτες μου απεκάλυψαν με αγανάκτηση ότι ο παραπάνω αναφερόμενος με τα διακριτικά του πάθη, ψευδοαρχιερεύς, είπε στο λόγο του σε Ιερό Ναό της Συμπρωτεύουσας την παρελθούσα Κυριακή 28/6/2015 (εύρεσις λειψάνων Κύρου και Ιωάννου Αναργύρων), ότι «εγω θα ψηφίσω Ευρώπη». Ελπίζει αυτός ο ανόσιος η φράση του αυτή να γίνει χάδι στα ώτα των πονεμένων Ελλήνων ψηφοφόρων και να πάνε να ψηφίσουν κατά του Χριστού μας και κατά της πατρίδας μας.  

1) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην πατρίδα μας; 

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

2) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε νόμο υπέρ των αμβλώσεων;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Τώρα όμως έχουμε νόμο με εκατομμύρια αμβλώσεις.

3) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε πάνω από 80% διαλυμένες οικογένειες από διαζύγια;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

4) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων στους δρόμους από ναρκωτικά;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

5) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, ήταν η μοιχεία, η πορνεία και η κάθε είδους ανωμαλία στην πατρίδα μας τόσο ψηλά, όπως σήμερα;

Απάντηση: Όχι δεν ήταν.

6) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε 3-4 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην πατρίδα μας;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.

7) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να τρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας, όπως το έχουμε τώρα; Να μεταναστεύουν οι νέοι Έλληνες και να μας μένουν εδώ οι μουσουλμάνοι με τους γέρους Έλληνες; Να μας αναγκάζουν οι δυτικοί φίλοι σου, μέσω της οικονομικής ανέχειας να στρώσουμε και εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες το χαλί για να υποδεχθούμε τον Αντίχριστο;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μας τα προκάλεσαν οι ομοούσιοι φίλοι σου, που τους ψηφίζεις. 

Άκουε να σου πω ανούσιε ψευδοαρχιερέα

Είσαι φαρισαίος υποκριτής. Είσαι περιφερόμενος θεατρινίζων μασκαράς. Είσαι θεοκτόνος και πατριδοκτόνος. Δεν μπορεί εσύ να είσαι υιός Ρωμιάς.

Άκουε Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε!

Πανάγαθε Ιησού Χριστέ μας, άκουσε την αίτηση των αγανακτισμένων παιδιών Σου. Οδηγεί ο Ιεράρχης που γνωρίζεις, τα παιδιά Σου να συνεχίζουν να είναι φίλοι και συνεργάτες με όλους τους δυτικούς, που όλοι εκείνοι είναι παραδομένοι στον Αντίχριστο.

Σε παρακαλούμε, μη τον αφήνεις άλλο να λέει ότι είναι Ιεράρχης Σου. Μάζεψέ τον και απόστειλε στη θέση του γνήσιο Ποιμένα που θα σε αγαπά και θα είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Ορθόδοξο Πίστη και την Πατρίδα.   

Ευχαριστούμε που μας άκουσες Ιησού Χριστέ μας.

Ας γίνει το θείο θέλημά Σου.


Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Εκ μέρους των αγανακτισμένων παιδιών Σου
o τελευταίος των Αγιορειτών Μοναχών
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης


Υ.Γ.: Σεβαστοί μου και επιπόθητοι Έλληνες Χριστιανοί: 

ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ. Έχετε στα χείλη και στο νου σας το γλυκύτατο όνομα του Θεού μας με την ευχή:

- Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με τον αμαρτωλόν

Της Υπεραγίας Μητρός του Θεού μας, με την ευχή:

- Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.

Τα ονόματα των Αγίων μας, με την ευχή:

- Π.χ. Άγιε Νεκτάριε πρέσβευε υπέρ ημών κλπ.

Η νίκη είναι του Χριστού μας, ο οποίος και θα μας τη χαρίσει. Αμήν. Γένοιτω. 

Κάντε LIKE στη νέα σελίδα του Γέροντα Νεκταρίου στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο: Γέρων Νεκτάριος Αγιορείτης  

7 σχόλια:

 1. Λυπαμαι πατερα Νεκταριε για αυτα που γραψατε.

  Ο λογος σας ηταν καθαρα διχαστικος . Ταυτοχρονα δεν ειχε αγαπη αλλα εμπαθεια προς αρχιερεα ( ειναι φανερο ποιον υπονοειται ) . Δεν ειμαι οπαδος του αλλα δεν μπορω να ακουω απο εσας ορθοδοξο μοναχο τετοια φρασεολογια. Ειναι αιτια κατακρισης η σταση ΝΑΙ στο δημοψηφισμα ; Την ιδια αποψη εχω και ο ιδιος οπως και ο πνευματικος μου. Δηλαδη αυτα που γραφετε ειναι για ολους μας ;  Η γνωμη μου ειναι να επιστρεψετε στη μετανοια σας και να μην σκανδαλιζετε το ορθοδοξο πληρωμα με τετοια κειμενα που ειναι χειριστο παραδειγμα για τους χριστιανους.Ειλικρινα δεν πιστευα οτι το κειμενο αυτο ειναι δυνατο να ειναι γραμμενο απο εσας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λυπάμαι για τον Ιησού Χριστό.
   Ο λόγος του ήταν καθαρά "διχαστικός".
   Και τι φρασεολογία ήταν αυτή που χρησιμοποιούσε με τα "Ουαί" στους Φαρισαίους!
   "Γενήματα εχιδνών" τους αποκαλούσε. Ντροπή του.

   Κάποιοι θέλουν την εκκλησία φολκλόρ. Με δημοσιοσχετίστες δεσποτάδες -που για να φθάσουν εκεί φίλησαν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- "κατουρημένες ποδιές" όπως λέει κι ο λαός
   θέλουν την εκκλησία ως φωτογραφίες με συλλείτουργα δεκάδων δεσποτάδων,
   με δώρα, άφθονα δώρα, πατερίτσες και μήτρες και στολές στις ονομαστικές τους εορτές
   συναντήσεις με επισήμους, σκάνδαλα κλπ κλπ
   τέτοια εκκλησία προτιμάνε ορισμένοι.

   Υπάρχουν άλλοι που έκαναν την εκκλησία και τον Χριστό βίωμα,
   και δεν χρειάζεται να μασάνε τα λόγια τους.
   Μιλάνε τον λόγο της αληθείας, απολύτως καθάρια και απολογούνται μόνον στον Θεό.

   Διαγραφή
 2. Εύγε γέροντα! Αντρίκειος και καθαρός ο λόγος σας. Ειδικά για τον Άνθιμο να αγιάσει το στόμα σας. Το έχει ξεφτιλίσει τελείως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εὖγε στήν Προδρομική γραφίδα τοῦ Καλόγερου Γέρων Νεκταρίου!

  Οὐαί καί ἀλοίμονον στόν πανκακότατο καί παναγριώτατο Οἰκουμενιστή καί παπόδουλο Μητροπολίτη τῆς Θεσ]νίκης!

  Ἔχετε ἀπόλυτο δίκιο γέροντα καί τήν εὐχή σας!

  Λυπόμαστε πολύ γιά τήν χλιαρότητα καί ψευδοαγαπούλιστικη στάση τοῦ συνσχολιαστή μας george Ber ἀνέκαθεν ὑφίσταντο οἱ Πόντιοι Πιλάτοι καί οἱ σιγονταρο-"γνωστικοί"!

  Μάθε ἀδελφέ συνσχολιαστή, νά συμβουλεύεις, ὅταν σέ ρωτοῦσιν διότι σέ ἀντίθετη περίπτωση ὑφίσταται κάτι τρομακτικό... ρῶτα τόν πνευματικό σου νά σέ πεί... ἄν γνωρίζει φυσικά...

  Καλή φώτιση ἀδελφέ καί εὐχαριστοῦμεν διά τήν ξεκάθαρη Θεανθρωποκεντρική στάση καί θέση σας τίμιε πάτερ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δυστυχως στο χωρο του ιντερνετ συναντα κανεις ακομα και τις πιο τραγικες καταστασεις .
  Εσυ ειδες πουθενα να σε ρωτησω και μου δινεις συμβουλη ; Ειδες πουθενα ο γεροντας Νεκταριος να ερωτηθει για αυτα που εγραψε ;

  Δυστυχως οι κολακες ως συνηθως κανουν το μεγαλυτερο κακο.


  Χρειαζεται μεγαλη προσοχη κανεις στο διαδικτυο για να μην επηρεαζεται απο νοσηρες πνευματικοτητες.
  Πατερα Νεκταριε λυπουμαι βαθυτατα. Αν θελετε ψαξτε το καλυτερα μηπως το υφος του κειμενου σας δεν ηταν σωστο.

  Υπαρχει αραγε ηγουμενος μονης ;του αγιου ορος που θα εδινε ευλογια για ενα τετοιο κειμενο ;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΗΝ ΕΕ ... ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 15 οὐκ ἐρωτῶ ἵνα ἄρῃς αὐτοὺς ἐκ τοῦ κόσμου, ἀλλ' ἵνα τηρήσῃς αὐτοὺς ἐκ τοῦ πονηροῦ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.