Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παύλος Κουντουριώτης: «Εγώ στον Αβέρωφ μιλούσα αρβανίτικα και εν ώρα μάχης! Δεν ήθελα να ξέρουν οι άλλοι τι λέω». [ηχητικό video]

Ο Ναύαρχος της Νίκης Παύλος Κουντουριώτης (τη νεύση του Κυρίου Ιησού Χριστού), είχε διαλέξει έναν έναν όλους τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του θωρηκτού «Αβέρωφ»  να είναι Αρβανίτες και να ομιλούν την αρβανίτικη διάλεκτο.

Πάντοτε εις το όνομα Εκείνου που είπε: «Εγώ ειμί η Αλήθεια, η Ζωή, η Οδός»  ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

Πόσα χάσαμε Ιησού μας, σε ποιότητα και ποσότητα, ακολουθώντας το εγωιστικό θέλημά μας και όχι το Θείο Σου Θέλημα.

Συμβιβαστήκαμε σε έναν μακροχρόνιο συμβιβασμό με το ψεύδος του πονηρού και μετά, πολύ εύκολα υπό την επήρειά του, αλλάξαμε ζωή και οδό. Πλανηθήκαμε πλάνη οικτρά. Αφήσαμε το χέρι Σου Χριστέ μας, πιάσαμε το χέρι του πονηρού και τον αφήσαμε να μας καθοδηγεί. Έτσι φτάσαμε στο Θρήνο του έτους 2015. Χωρίς εθνική, οικογενειακή συνοχή, αυτόνομη, άθεη, πόρνη, μοιχή φωνής λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων εκτρώσεων, αμετανόητοι και τέλος χωρίς οικονομική επάρκεια. Μία πατρίδα διαλυμένη και με τα συγκλονιστικά γεγονότα να είναι μπροστά μας: Χρεοκοπία-πείνα, ασθένειες, σεισμός μεγάλος, πειρασμός απ΄τους Τούρκους.

Το ηχητικό και φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι μία πολύ μεγάλη ιστορική αλήθεια του Χριστού και θέλει να αντικαταστήσει ένα μεγάλο μέρος του τέλματος του ψεύδους, με μία μεγάλη και στέρεα νησίδα αληθείας, η οποία μαζί με μία σειρά νησίδων που έχουν δημιουργηθεί από την προβολή ιστορικών και πνευματικών αληθειών που έχουν καταγράφει στο παρόν blog και όχι μόνο, να μπορέσουν να γίνουν οι βάσεις στέρεας επικοινωνίας μεταξύ των Ελλήνων που αγαπούν το Χριστό και την πατρίδα και να αντικαταστήσουν τα εθνικά πάθη με υψηλές αρετές.

Η συνάντησή μου με τον Παπα-Θανάση Κουλούρα στην Ύδρα

Βρέθηκα στο ηρωικό νησί των μπουρλοτιέρηδων και της Μπουμπουλίνας, στην Ύδρα, δύο φορές. Τα έτη 2000 και 2001, για λίγους μήνες παραμονή, διακονών στην Ι.Μ. Προφήτου Ηλίου Ύδρας, βοηθώντας στην εγκατάσταση του νέου Ηγουμένου Αγιορείτου (Γρηγοριάτου) αλλά και Υδραίου στην καταγωγή Ιερομονάχου Παπα-Θεολόγου. Ο Παπα-Θεολόγος γνωρίζοντας την ιστορική έρευνα που είχα αρχίσει προ ετών σχετικά με τους αγίους, ευεργέτες και ήρωες Έλληνες Αρβανίτες μου απεκάλυψε, ότι ο Παπα-Θανάσης Κουλούρας στην Μητρόπολη Ύδρας τότε εφημέριος παρά τα πολλά του έτη, όταν ήταν νέος, συναντήθηκε με το Ναύαρχο της Νίκης Παύλο Κουντουριώτη και ο Ναύαρχος του απεκάλυψε γεγονότα άγνωστα των μαχών του θωρηκτού καταδρομικού «Αβέρωφ». Η ιστορική συνάντηση με τον ηρωικό (μακαριστό τώρα) Παπα-Θανάση, έγινε στη Μητρόπολη Ύδρας στις 16-10-2001.

Οι πνευματικοί και φιλοσοφικοί απόγονοι του Γερμανού Φιλοσόφου και πράκτορα Φαλμεράιερ έως και οι σημερινοί γερμανόδουλοι και όχι μόνον αυτοί, αλλά και όλα τα κόμματα της ελληνικής βουλής, έκρυψαν από τον ελληνικό λαό μεγάλες αλήθειες που ακούγονται από τον Παπα-Θανάση, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας και συνοχής του λαού μας, παρουσιάζοντας με ψευδείς δημοσιεύσεις ακόμα και στα σχολικά εγχειρίδια (βλ. Βιβλίο Δ’ Δημοτικού «Εμείς και ο κόσμος», σελ. 92) τους αγίους ευεργέτες και ήρωες Αρβανίτες ως εχθρούς Αλβανούς, ακόμα και Τούρκους.

Εμπρός για την ανατροπή των εβραιομασώνων εχθρών του ελληνικού γένους!

Εμπρός για την αντικατάσταση του ψεύδους από την Αλήθεια του Χριστού!   

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης


Πατήρ Αθανάσιος Κουλούρας
+ 1912-2011

Ο Μοναχός Νεκτάριος με τον Π.Αθανάσιο Κουλούρα μετά τη 
βράβευσή του στις 28-10-2001 
Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική ομολογία του Πατρός Αθανασίου Κουλούρα, καθώς και ένα απόσπασμα από την τελετή της βράβευσής του στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: