Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Βίντεο: Προφητείες για την Πόλη, Πνευματικές συμβουλές για τα νέα ζευγάρια, Περί Αγίας Τριάδος και Μετανοίας (Γ. Νεκτάριος Αγιορείτης)

Κήρυγμα Γ. Νεκταρίου περί Αγίας Τριάδος του Θεού ημών και Μετανοίας   στο σύλλογο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός στη Στουτγάρδη Γερμανίας 16.02.2013.

Κήρυγμα Γ. Νεκταρίου περί Αγίας Τριάδος του Θεού ημών και Μετανοίας 
στο σύλλογο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός στη Στουτγάρδη Γερμανίας 16.02.2013.

Θα ακούσετε μεταξύ άλλων:

- Προφητείες για την Πόλη και την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας 
- Πνευματικές συμβουλές για τα νέα ζευγάρια

- Μετάνοια

«Μη δειλιάζουμε για τα κακά που ζούμε και ακούμε στην πατρίδα μας. Εκινήθη ο Πνευματικός Νόμος για να έχουμε αυτή τη διακυβέρνηση με αυτή την ποιότητα των αρχηγών. Οι πολιτικοί μας δεν είναι Μακκαβαίοι. Συμφύρονται σε σιωνιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και προετοιμάζουν το δρόμο του Αντιχρίστου. Δε θα τους βγει όμως τώρα..ξέρουμε τι θα γίνει, μας τα 'χουν πει οι Πατέρες. Θα λάμψει πρώτα η Ορθοδοξία! Θα έρθει η Πόλις σ' εμάς! Εμείς όμως να διασφαλίσουμε από τώρα τη συμμετοχή μας στο Θείο Διακόνημα».

- Τριαδική Θεότητα

«Η επιθυμία είναι ένα μέρος της ψυχής. Το δεύτερο μέρος είναι ο θυμός και το τρίτο είναι το λογιστικό. Όταν εμείς νεκρώνουμε την επιθυμία προς την ύλη ο θυμός καταπραΰνεται. Ο θυμός είναι φυσικός συνήγορος της ιδιοτελούς επιθυμίας και παύει να εκρήγνυται όταν τη δει νεκρή (2ος Τόμος Φιλοκαλίας, σελ. .257)».


Αγαπητοί αναγνώστες,
σύμφωνα με την επιθυμία του Γέροντος Νεκτάριου
θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα
24/04/2017 και ώρα 11:00 θα αναρτήσουμε το βίντεο με τίτλο:


Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη 
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.

Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
ο Αγιορείτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: