Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Πώς απ' εδώ Παγκόσμιε Δυνάστη;


Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής
Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος
Κουτλουμουσίου-Αγίου Όρους
28/10/2016 Εορτή της Αγίας Σκέπης
Θεοτόκου (Εθνική Εορτή)


Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.

ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΔΥΝΑΣΤΗ;

Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αποκαλύφθησα αλήθεια και να οργανωθούν.

Ο Γέροντας Νεκτάριος μάς αποκαλύπτει μία ουράνια προσωπική του εμπειρία που έγινε πριν λίγες ημέρες. Καταδεικνύει και αποδεικνύει τον πρόεδρο της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα ως ενδιάμεσο μεσολαβητή μεταξύ Ελλήνων πολιτικών και άλλων ταγών του Ελληνικού Έθνους και των Τούρκων δια την παράδοση εις αυτούς ελληνικών νήσων. Ως προς τούτο επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και δεν πάει άλλο, ο Γέροντας Νεκτάριος καλεί τους Έλληνες απανταχού της γης σε μια σύσσωμη και διαρκή εθνική εξέγερση κατά των εχθρών του Έθνους, Ελλήνων και Ξένων.

  • Ο πρόεδρος της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα θα έρθει στην Αθήνα 15/11/2016.

Ο εγκεκριμένος και έχων το γενικό πρόσταγμα όλων των σκοτεινών δυνάμεων του κόσμου - Μπίλντεμπεργκ, Μασόνων, σιωνιστών και άλλων σατανιστών-, να καταδυναστεύει τον κόσμο (και το πράττει χωρίς έλεγχο συνειδήσεως δύο τετραετίες τώρα), θα ευρίσκεται στην πατρίδα μας στα μέσα Νοεμβρίου. Δεν μας έφταναν όλα τα κακά που είχαμε, μας ήρθε και ετούτο εν μέσω κρίσεως!


Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Θα το καταλάβετε αμέσως μόλις αναγνώσετε την αποκάλυψη που ακολουθεί. Θα γίνουν όμως και εθνικά και πνευματικά επικίνδυνα, αν μετά την ανάγνωση παραμένουμε στην ίδια θέση που ήμασταν πριν "πίνοντας μπύρες" και αδιαφορώντας για όλα όσα θα συμβούν.


Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ 


Όσοι αγαπούν τον Χριστό, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

Όσον αφορά την αφεντιά μου, από τότε που ο Κύριος -πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου- με έβαλε στον δρόμο και το μυστήριο της μετανοίας, μου απέστειλε το Πνεύμα το Άγιο και με έμαθε να προσεύχομαι, παράλληλα δε με οδήγησε σε άγιους πατέρες στο Άγιον Όρος1 και στον κόσμο2 οι οποίοι μου εδιδαξαν πολλά περί προσευχής και φυλακής του νου.

1. Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης Παναγούδα, άλλοι αγιορείτες πατέρες.

2. Ο κρυφός Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης, στο νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων, ο π. Νικόλαος Τριανταφύλλου στον Τίμιο Σταυρό του Αιγάλεω, ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος στην Αγία Βάρβαρα Αμφιάλης κ.α.

Με όλα αυτά τα πνευματικά δώρα κατάλαβα ότι το περπάτημα προς τον Ιησού Χριστό είναι με πολύ αργή ταχύτητα. Έτσι άρχισα να περπατάω γρηγορότερα, μετά να τρέχω και μετά να καλπάζω έως σήμερα. Δεν θέλω να σταματήσω να καλπάζω έως ότου η ψυχή μου παραδοθεί στα χέρια εκείνου που είναι Εντάξει, αλλιώς λέγεται και είναι Μοναδικός Τίμιος και τέλος Νυμφίος Χριστός. Είναι ο Γλυκύτερος, Ευγενέστερος και Αγαθότερος Θείος Φίλος. Ο Θεός της αγάπης.

Όταν αγαπάς με υψηλό θείο έρωτα τον Θεό της αγάπης Χριστό, ο νους θέλει συνέχεια να ασχολείται με φιλοτιμία με το άγιο όνομα Του και τα ιδιώματα Του. Βλέποντας αυτή την μακροχρόνια αγάπη και φιλοτιμία ο Ιησούς μας, χαρίζει στο παιδί Του την προσευχή της νύχτας, η οποία γίνεται μόνο με την καρδιά αφού την νύχτα ο νους κοιμάται. Το θέμα της προσευχής το διαλέγει ο Κύριος βεβαίως.

Έτσι χάριτι Θεού, η καρδιά αρχίζει να μπαίνει στην νέα πνευματική της διάσταση, να ευρίσκεται σε διαρκή ανοιχτή γραμμή με τον Τριαδικό Θεό και να λαμβάνει μηνύματα, αυτά που ο Πάνσοφος Θεός ημών θέλει να αποστείλει στο παιδί Του.

Ο Θεός ημών, απαντάει με ταχύτητα που εκπλήσσει σε ερωτήσεις του παιδιού Του αλλά και τον πληροφορεί για γεγονότα σε ερωτήσεις που δεν έγιναν.

Σ'αυτήν την πνευματική κατάσταση βρέθηκα όταν προ ολίγων ημερών σε έναν τηλεφωνικό διάλογο με κάποιον συγγενή μου, άκουσα την είδηση ότι ο πρόεδρος της Αμερικής έρχεται στην Ελλάδα στις 15/11/2016.

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ 

Ενώ λοιπόν ο συνομιλητής μου, μου έδωσε την είδηση και συνέχισε να μιλάει, ο πρώτος λογισμός (σκέψη) που μου ήρθε στην καρδιά (ειρηνικά) και από εκεί στον νου, είναι ο παρακάτω: "Ο Ομπάμα θα απαιτήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες από την πολιτική ηγεσία του τόπου της μεγαλύτερης εθνικής προδοσίας να παραχωρηθούν στην Τουρκία -χωρίς μάχη- τα τρία νησιά μας που η Τουρκία έχει επιλέξει"!!!

Μεγάλο και κοπιαστικό ταξίδι θα κάνει ο παγκόσμιος δυνάστης για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των αγαρηνών φίλων του.

Αυτοί με την σειρά τους, αφού βεβαιωθούν για την απόκτηση των νησιών μας, θα παραχωρήσουν τόπο για να πραγματοποιηθεί το κράτος του Κουρδιστάν, το οποίο κράτος, σε τέτοιο τόπο σχεδιασμένο θα διασφαλίζει την ειρήνη και την ακεραιότητα του κράτους του Ισραήλ. Όλοι δουλεύουν για τους Σιωνιστές.

Τα γνωρίζει αυτά τα γεωπολιτικά σχέδια ο ελληνικός λαός. Εκείνο που δεν γνώριζε, αλλά τώρα απεκαλύφθη είναι η πρόταση του Ομπάμα προς τους πολιτικούς μας να μείνουν πιστοί στην εθνική προδοσία έως και τις λεπτομέρειες της.

Να θα τους πουν: "μπορεί να σχεδιαστεί κάτι ακόμα πιο ακίνδυνο από ότι στην Κύπρο το 1974, με πολύ λιγότερα θύματα".

Υπάρχει κανείς σοβαρός πατριώτης που μπορεί να εμπιστευθεί έστω και κάποιους λίγους πολιτικούς, των μνημονιακών κυβερνήσεων; Δεν λέει η μεγάλη πλειοψηφία από τα μέλη της Βουλής χρόνια τώρα συνέχεια "Ναι" σε όλα τα παραγγέλματα της Δύσης; Τώρα πως θα πουν όχι; Εγώ πιστεύω ότι έχουν ξεχάσει την λέξη αυτή.


Μια ακόμη πληροφορία λόγο αγάπης προς όλους τους συμπατριώτες μας, αλλά ιδιαιτέρως προς τους αγαπητούς μας νησιώτες. Τα τρία νησιά τα οποία ορέγονται οι αγαρηνοί, ακούγεται από χρόνου, ότι είναι η Μυτιλήνη, η Χίος και η Σάμος*, τα τρία αυτά νησιά, έχουν δίκτυο μασονικών στοών, το οποίο έχει καταδυναστεύσει την αγαπητή μας Πατρίδα. Παρακολουθείστε λοιπόν αδελφοί μου τους μασόνους (που λόγω εντοπιότητας τους γνωρίζετε), πως συμπεριφέρονται, ιδιαίτερα τις πονηρές ημέρες που ακολουθούν.

Παρατηρώντας τους μασόνους, τις οικογένειες τους και πάντοτε προσευχόμενοι, εύχομαι ο Θεός μας να σας οδηγήσει στα περισσότερο ωφέλιμα συμπεράσματα, πως να ενεργείσετε τις δύσκολες αυτές ημέρες, που δεν θα είναι λίγες.

*Δεν είναι βέβαιο ότι και τα τρία νησιά μας ευρίσκονται ακόμα εις το στόχαστρο του εχθρού, μπορεί τώρα να απαιτεί κάποια άλλα.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ


Στα μέσα περίπου της δεκαετίας του ´90, έμαθα από απλούτσικο και μικρόβαθμο μασόνο των Αθηνών, ότι οι Έλληνες και οι Τούρκοι Μασόνοι συσκέπτονται πυρετωδώς πότε στην Χίο και πότε στην Σμύρνη, προσπαθώντας να διαμορφώσουν προτάσεις ικανές για να αναπτυχθεί η Ελληνο-τουρκική φιλία.

Είναι γνωστό που κατέληξαν οι "σοφοί" ηλίθιοι της μασονίας. Όταν ήρθε ο κατάλληλος υπουργός εξωτερικών και μετέπειτα ο κατάλληλος πρωθυπουργός στην Ελλάδα, εφαρμόστηκαν οι προτάσεις και εγέλασαν τα χείλη κάθε πικραμένου.


Και επήγε ο ΓΑΠ ο βλαξ στην Τουρκιά και εχόρεψε την ζεϊμπεκιά. Όμως η "σοφία" των μασόνων έχει και συνέχεια. Για να δέσει η ζεϊμπεκιά έπρεπε να γίνει και μια κουμπαριά. Και επήγε ο Κωστάκης (ο μικρός), ο χοντρομπαλάς με τα μπούτια τα χοντρά στην Τουρκιά και έγινε η κουμπαριά με την Τουρκιά. Γίναμε τόσο καλοί συγγενείς με την Τουρκιά, που ο αγαρηνός κουμπάρος Ερντογάν, ζητάει τώρα να του παραδοθούν χωρίς μάχη, τρία νησιά από την Ελλάδα την γλυκιά.


Βλέπετε προσφορά στην πατρίδα οι μασόνοι;

Επιτρέψτε μου αδελφοί εν Χριστώ Χίοι μια ερώτηση. Σας παρακαλώ ρωτήστε τον Μητροπολίτη σας, "γιατί κάνει παρέα με μασόνους;". Κοινοποιήστε την απάντηση του στα ηλεκτρονικά μέσα και θα την μάθω. Ευχαριστώ.

Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, 
ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη ακολουθούμενη και από τα άλλα μέλη του προεδρείου ανακοίνωσε στον τότε εκλεγμένο πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Κάρολο Παπούλια, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Βουλής και κατά την προσφώνηση την 8/02/2005 είπε και τα εξής:

"ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ".


Με αυτόν τον θρασύτατο τρόπο ανακοινώθηκε στον ανύποπτο και προδομένο ελληνικό λαό, από μια Εβραία, στον επίσης Εβραίο και πρόεδρο της Δημοκρατίας, η τελευταία εθνική προδοσία της παραδόσεως των τριών νήσων του Αιγαίου στους Τούρκους. Τις λεπτομέρειες αυτής της παραδόσεως έρχεται να συζητήσει ο φίλος των Τούρκων αλλά και φίλος των ελληνόφωνων Εβραιοσιωνιστών που μας κυβερνούν μετά από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.
  • ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ 

Το οφείλουμε στον Τριαδικό Θεό ημών, που "από καταβολής κόσμου εδημιούργησε το γένος των Ελλήνων για να γίνει ο διδάσκαλος της ανθρωπότητας" Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως.

Το οφείλουμε στους σοφούς προγόνους ημών, τους προ της σαρκώσεως Του Θείου Λόγου, οι οποίοι χαριτώθηκαν με την σπερματική σοφία Του Θείου Λόγου και φώτισαν την οικουμένη.

Το οφείλουμε στους μετά την σάρκωση Του Θείου Λόγου προγόνους ημών, μάρτυρες, οσίους και ήρωες, να ξεσηκωθούμε σε έναν ασταμάτητο αγώνα τιμής, μεγαλείου, σοφίας, ηρωϊσμού και συνοχής πνευματικής και εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας θα είναι υπέρ πίστεως και πατρίδος. Αυτό σημαίνει ότι, αν το κίνημα του ξεσηκωμού είναι μαζικό, θα φθάσουμε και περισσότεροι και καθαρότεροι και καλύτερα πνευματικά προετοιμασμένοι στο κάλεσμα από τον Θεό στην Αγια-Σοφιά και στην λάμψη της Ορθοδοξίας που ακολουθεί.

Έτσι, ολοκληρώνεται το σχέδιο του Τριαδικού Θεού μας για το Γένος ημών, με την αποστολή Ελλήνων Ιεραποστόλων γεμάτους χάρη Θεού, στα πέρατα της Οικουμένης για να διδάξουν το Άγιο Ευαγγέλιο Του και τον Ιησού Χριστό ως τον όντως Μεσσία!!!
  • Όλοι στον αγώνα δεν θα μας δοθεί άλλη ευκαιρία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ 

Το δίκτυο είναι έτοιμο μόνο που κανείς έως τώρα δεν σκέφτηκε να το χρησιμοποιήσει υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Αφού λοιπόν η διοίκηση της επίσημου ορθόδοξου Εκκλησίας επρόδοσε, πορευόμενη και συνεργαζόμενη με τον βραχίονα της γεωπολιτικής (Νέα Τάξη-Νέα Εποχή) που μας ζητάει να παραχωρήσουμε τα τρία νησιά μας και πορευόμενη και συνεργαζόμενη με τον άλλο βραχίονα της ίδιας γεωπολιτικής (Οικουμενισμός-Πανθρησκεία), δηλαδή Πάπας-Βαρθολομαίος, που μας ζητούν να αλλοιώσουμε την άμωμητο Ορθόδοξο Πίστη μας, αυτή η διοικούσα Εκκλησία δεν έχει το φρόνημα του αγώνα που τώρα απαιτείται. Μεμονωμένα μέλη της ίσως να έχουν το φρόνημα αυτό, αυτό όμως θα το ελέγξουν οι κατα τόπους Χριστιανοί που θα συμμετέχουν στον υπέρ πάντων αγώνα.

Η παραπάνω ανάλυση αφορά όπως καλώς αντιλαμβάνεσθε αδελφοί μου, όλους τους προκαθημένους και τις Ιερές Συνόδους των Ελληνικών Ορθοδόξων Εκκλησιών στο εθνικό κέντρο και την διασπορά. Δηλαδή αφορά όλους τους Αρχιερείς, οι οποίοι μας έχουν αποδείξει ότι χρόνια τώρα κάνουν υπακοή στα εντάλματα της Νέας Εποχής και της αιρέσεως του Οικουμενισμού.

Κάτω από αυτούς τους "πιασμένους" όμως, υπάρχουν οι παπάδες και ανάμεσα τους θα προβάλλουν πιστεύω και νέοι πατρο-Κοσμάδες, Χριστοφόροι – Παπουλάκοι και Πατρο-Κοσμάδες – Φλαμιάτοι, οι οποίοι θα ενταχθούν στον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος και θα τον οδηγήσουν.

Προτείνω και παρακαλώ να μη μείνει καμία ομάδα Ρωμιών έξω από τον εθνικό αγώνα και την πνευματική Σύναξη της νίκης που θα ακολουθήσει. Όλοι οι νησιώτες, Κρήτες, Αρβανίτες, Μωραΐτες, Στερεοελλαδίτες, Θεσσαλοί, Ηπειρώτες, Μακεδόνες, Θρακιώτες, οι Έλληνες του Πόντου, Καππαδοκίας και όλης της Μικράς Ασίας, οι Βορειο-Ηπειρώτες και οι αδελφοί μας Κύπριοι όσοι από τους παραπάνω ευρίσκονται στο εθνικό κέντρο η την διασπορά , όλοι στον αγώνα με σοβαρότητα, με μετάνοια, με μακροθυμία, με πίστη, με αγάπη προς Τον Θεό ημών, τους συμπατριώτες μας και τον κόσμο όλο, με προσευχή μετά δακρύων, με ταπείνωση και με λίγα λόγια. Η φλυαρία σκορπίζει την δύναμη της καρδιάς, εμείς αντίθετα πρέπει να συγκεντρώνουμε πολλές δυνάμεις στην καρδιά μας χρησιμοποιώντας τις αρετές που αναφέρω παραπάνω, έτσι ώστε όταν αποφασίσουμε συνεννοημένα να τις εξωτερικεύσουμε, να είναι τόσο υψηλές που να κατατροπώσουν όλους τους εχθρούς Του Χριστού μας και της πατρίδας μας.

Προτείνω και πάλι και παρακαλώ τους συμπατριώτες μας και αδελφούς εν Χριστώ που είναι τοποθετημένοι στο πατρώο ημερολόγιο, να ενταχθούν με ζήλο στον εθνικό αγώνα και τους συμπατριώτες μας με το νέο ημερολόγιο να τους δεχτούν με πατριωτική αγάπη και αγάπη Χριστού. Έχουν και αυτοί να προσφέρουν πολλά. Αμήν Γένοιτο.
  • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ....
Προδίδετε Χριστό και Πατρίδα!!!

Η πολύχρονος σιωπή η η χλιαρή παρέμβαση σας σε παρά πολύ σοβαρά θέματα παραβάσεως Ιερών Κανόνων της αμωμήτου ημών ορθόδοξου Πίστεως, της παραβιάσεως και όλως δι'όλου ανατροπής των Ιερών Κανόνων που διέπουν τις οικογενειακές αξίες, την τιμή, την ηθική την κοινωνική συνοχή και τέλος η σιγή σας, που σημαίνει και αποδοχή της μεγαλύτερης εθνικής προδοσίας που έγινε ποτέ δια της παραχωρήσεως Ιερών Νήσων, δηλαδή Ιερής Ελληνικής Γης μαζί με το ορθόδοξο χριστεπώνυμο πλήρωμα στους Τούρκους, όλα αυτά σημαίνουν την αλλαγή της ιδιοπροσωπίας σας και την αποδοχή του νέου ρόλου σας που απορρέει από την πρόταση του άξονα Νέας Τάξης-Νέας Εποχής και Οικουμενισμού-Πανθρησκείας.

Δεν είστε πλέον ηγούμενοι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους που κάποτε ήσαν κάστρα της Ορθοδοξίας αλλά διοικητές κοσμικοί σε μεγάλα οικοδομικά συγκροτήματα η καλύτερα θα έλεγα σε πύργους Δυτικών αξιών.

Κατά την φαναριώτικη και Νεοταξική αλχημεία απεκδυθήκατε την ουσία της Ορθοδοξίας και αξιών της διατηρώντας όμως το τυπικό της όπως το ορθόδοξο ράσο, την υπακοή των Καλογήρων, τους οποίους ετοιμάζετε να γίνουν ευγενικά και υπάκουα γκαρσόνια, (διατηρώντας το ορθόδοξο ράσο) στους επισκέπτες/επισκέπτριες (των πύργων σας) που θα έρθουν από την Δύση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
  • Είστε μεγαλύτεροι και περισσότερο επικίνδυνοι προδότες από τους Εβραιωμασόνους πολιτικούς μας.
Εύχομαι να μετανοήσετε και να επιστρέψετε.

Σταματήστε όμως αμέσως να κακοποιείτε την Ορθόδοξο Πίστη, την φίλτατη Πατρίδα και τους ορθόδοξους Κελλιώτας και μοναστηριακούς Αγιορείτες μοναχούς που τολμούν να ομολογούν Ορθοδοξία.

ΛΥΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Διαβάζοντας το παρόν κείμενο έως εδώ καθώς και το αναρτημένο άρθρο μου με τίτλο "Καταγγέλω και αποκαλύπτω" (http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.de/2016/09/blog-post.html), καταλήγει εύκολα κανείς στο συμπέρασμα ότι οι εντεταλμένες ομάδες, οι επιφορτισμένες να επωμισθούν το βάρος του αγώνος πανελλαδικά αλλά και στην διασπορά του Ελληνισμού, έχουν όλες αυτομολήσει, παραδοθεί στον εχθρό. Για λίγο -ανθρωπίνως- με κυρίευσε η απογοήτευση και η απελπισία, για να έρθει όμως αμέσως η χαροποιός και απίθανη έως τότε αποκάλυψη.

Επιτρέψατέ μου να σας θυμίσω ότι έγινε κάτι παρόμοιο με την απογοήτευση του προφήτη Ηλία που απευθυνόμενος στον Θεό Του είπε: "Όλοι Σε εγκατέλειψαν Κύριε", για να ακούσει τη φωνή Του Θεού να του λέει:
  • "Έχω επτά χιλιάδες φυλαγμένους που δεν έχουν κλίνει γόνυ τω Βάαλ". Δηλαδή που δεν έχουν προσκυνήσει τα είδωλα.
Η ουσία της απαντήσεως Του Θεού ημών σ'εμένα, υπάρχει στον τίτλο του παρόντος κεφαλαίου. Δεν ήρθε όμως μόνο αυτή αλλά ακολούθησαν αμέσως και η αναλυτική τεκμηρίωση των επί μέρους κεφαλαίων. Έτσι κάθε νέα τεκμηρίωση μου έδινε τόσο χαρά και ενθουσιασμό που σας το καταθέτω.
  • "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!"

Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Είναι γνωστό τις πάσι, ότι αυτή η μεγαλειώδης πορεία προς την θέωση περιέχει τις ασκήσεις της νηστείας, εγκράτειας, χαμαικοιτίας, στρωτές μετάνοιες, εργασία με κόπο κλπ, και γιατί όλα αυτά παρακαλώ; Γιατί πρέπει το σώμα, δηλαδή το χώμα, να είναι ταπεινό και υποταγμένο στο πνεύμα, δηλαδή στην ψυχή, η οποία σώζεται και μένει στον αιώνα. Διαφορετικά, τα άλογα πάθη του σώματος κυριαρχούν στο τριμερές της ψυχής, το οποίο γίνεται εμπαθές και ο άνθρωπος καταλήγει να γίνει νεοεποχίτης. Βλέπε πορείες ομοφυλοφίλων κλπ.


Διά του λόγου το αληθές αντιγράφω 4 - στοίχους από τον Β' τόμο της Φιλοκαλίας, εκδότης "Το περιβόλι της Παναγίας", Β' εκατοντάδα, του Οσίου Θαλασσίου του Λίβυου, περί αγάπης και εγκρατείας, σελίδα 279:

Στοιχ. 4. Αρχή των κακών για την ψυχή είναι η φιλαυτία. Φιλαυτία είναι η αγάπη προς το σώμα.

Στοιχ. 5. Ιδιώμα του λογικού είναι να υποταχθεί στον ορθό λόγο, και να ταλαιπωρήσει το σώμα και να το μεταχειριστεί σαν δούλο.

Στοιχ. 6. Είναι προσβολή στο λογικό να υποταχθεί στο άλογο σώμα και να φροντίζει πως να ικανοποιεί τις αισχρές επιθυμίες του.

Στοιχ. 7. Κακό έργο της ψυχής είναι να αφήνει τον Κύριο και να λατρεύει το σώμα.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 

Να μου αποκαλυφθεί από τον Θεό και εγώ με την σειρά μου να σας αποκαλύψω, ότι τα χορευτικά Λύκεια των Ελληνίδων και των πολιτιστικών Συλλόγων, επιτελούν -όσα χρόνια χορεύουν παραδοσιακούς χορούς- μάλλον ου κατ' επίγνωσιν την μεγαλειώδη άσκηση των ορθοδόξων ασκητών πορευόμενοι προς συνάντηση με τον Κύριο Ιησού. Τα εφόδια των εκτός των άλλων είναι και η φιλότιμη και νικηφόρα προσπάθεια των να υποτάξουν το χονδροειδές σώμα (ύλη), στον λεπτό, ευκίνητο και επιτήδειο νου (το μάτι της ψυχής), για να αποδώσουν με επιτυχία τα πολύπλοκα βήματα των διαφορετικών χορών από όλη την Ελλάδα. Και δεν είναι μόνο τα πόδια που συμμετέχουν, αλλά και ο κορμός του σώματος και τα χέρια και η φωνή όταν οι χορευτές χορεύουν και τραγουδούν αλλά και το κάλλος και η αρμονία κινήσεων των χορευτών φυγόκεντρων δυνάμεων και διεισδυτικών στις αισθήσεις και από κει στην καρδιά και στον νου των παρατηρητών. Μην αμφιβάλλετε, αδελφοί μου, ότι όλες αυτές οι κινήσεις εκπέμπουν θεία μηνύματα γι'αυτό και αλλοιώνουν και ειρηνεύουν ακόμα και τους σκληροτράχηλους παρατηρητές. Το πράγμα έτσι έχει, διότι όταν χορεύουν τα χορευτικά των Ελλήνων κυκλικούς χορούς, χορεύουν οι Έλληνες, χορεύουμε εμείς, οι βαπτισμένοι ορθόδοξοι, άρα υπάρχει αγιασμός, χωρίς την ιδιοτέλεια του εγώ του αυτόνομου (βλέπε ζεϊμπεκούρα και κόρη Ηρωδιάδος), άρα δεν υπάρχει εμπάθεια στο τριμερές της ψυχής, γι'αυτό και ο νους των είναι άρχων νους και ηγεμονικός γι'αυτό και το σώμα αποδίδει τόσο ωραία χορευτικά γεγονότα.

Άρα αδελφοί μου, τα χορευτικά των Ελλήνων όταν χορεύουν κυκλικούς χορούς κηρύττουν, κάλλος, αρμονία, ειρήνη, αγάπη Χριστού και όν έκαστος κατά διάνοιαν έχει. Θα έπαιρνε πολύ τόπο και το παρόν κείμενο θα γινόταν πολύ μεγαλύτερο αν ανέλυα το κάλλος των παραδοσιακών στολών που καλύπτουν όλο το σώμα και την προέλευση της παραδοσιακής μουσικής μας, από τους κτύπους της καρδιάς των μουσικοσυνθετών μας, που χάριτι Θεού συνδέθηκαν οι καρδιές τους με την "από καταβολής κόσμου ευλογιάς Του Τριαδικού Θεού μας στο γένος των Ελλήνων, για να γίνει διδάσκαλος της ανθρωπότητας". Άγιος Νεκτάριος.

Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως

Τώρα έχουμε ακόμα έναν λόγο να θεωρούμε τον Θεό μας πάνσοφο. Όπως με τον προφήτη Ηλία έτσι και τώρα έχει κρατημένα τα παιδιά Του, για να τα χρησιμοποιήσει στα δύσκολα. Αυτά τα παιδιά Του είναι η μοναδική πολυπληθής συντεταγμένη ομάδα Ελλήνων με χαρακτηριστικά ηγεμονικού νου. Αυτό αποδεικνύεται με την άριστη απόδοση της καθημερινής σχεδόν ορθόδοξης ασκητικής τους στα χορευτικά τους δρώμενα.

Όλοι μας να βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε. Αμήν.

Ο ΑΓΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Αδελφοί εν Χριστώ και καλοί μου συμπατριώτες, Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε.

Για να έχουμε καλή επιτυχία στον άγιο αγώνα μας πρέπει να είμαστε εντάξει με τον ΕΝΤΑΞΕΙ. Ο ΕΝΤΑΞΕΙ είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ο οποίος μας αγαπάει με πείσμα. Εμείς για να Του αποδείξουμε ότι θελουμε να είμαστε εντάξει μαζί Του και να μας δώσει την ευλογία Του, κάνουμε το αυτονόητο. Μπαίνουμε στο μυστήριο της μετανοίας και εξομολογήσεως, τώρα στην αρχή του αγώνος.

Αυτό είναι το πρώτο, το στοιχειώδες ενώπιον Του Θεού. Αλλά πρέπει να είμαστε έντιμοι και ενώπιον των ανθρώπων. Και ιδού παραθέτω το άρθρο 120, παράγραφος 4 του Συντάγματος με τίτλο: ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να το καταλύσει με τη βία".

Η βίαιη ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στις 5/7/2015 από ΟΧΙ σε ΝΑΙ τους χαρακτηρίζει και νομιμοποιεί τον αγώνα μας.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Παράκληση θερμή στα Λύκεια Ελληνίδων και στους πολιτιστικούς Συλλόγους, μόλις λάβετε το παρόν κείμενο κοινοποιήστε το αμέσως σε όσα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μπορείτε στην Ελλάδα, στην Κύπρο και τη διασπορά του Ελληνισμού. Προσπαθήστε να παρουσιάσετε το θέμα σε τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοσταθμούς που δεν ελέγχονται από τους άνομους.

Επειδή είναι χειμώνας και δεν μπορούν πολλά να γίνουν εξωτερικά, κάντε το θέμα "κρυφό σχολειό". Δηλαδή για περισσότερη θερμή συσπείρωση και συμπόρευση στον αγώνα, διοργανώστε συζητήσεις σε κλειστούς χώρους π.χ. αίθουσες εκδηλώσεων των Δήμων, παλιά θέατρα η κινηματογράφους ακόμα και σε αποθήκες. Δεν μας εμποδίζει τίποτα, είμαστε Έλληνες και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα!!!

Η ανάρτηση πανό θα βοηθήσει αφού οι άλλοι έχουν όλα τα μέσα και εμείς πολύ λίγα. Αυτό μπορεί να γίνει σε χώρους που επιτρέπεται και κατόπιν άδειας των τοπικών αρχών. Τα μπαλκόνια συναγωνιστών μας σε κεντρικά σημεία πιστεύω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όσον αφορά τα κείμενα στα πανό.

Για τον Ομπάμα: "Ομπάμα είσαι Τουρκόφιλος πήγαινε στην Άγκυρα" η "Ομπάμα είσαι Τουρκόφιλος, πήγαινε σπίτι σου". Η ότι άλλο εσείς αποφασίσετε γραμμένο Ελληνικά και Αγγλικά όπου χρειάζεται. 

Για τους Ελληνόφωνους προδότες, Τσίπρα και Καμένο: Γελοιοποιήστε τους. Ζωγραφίστε τους χανούμισσες με λεπτά πέπλα και με λεκτικό στο πανώ. "Χανούμισσες. Αν παραδώσετε στους Τούρκους Αγία Ελληνική Γη, θα έχετε την κατάρα και τον πόλεμο των προδομένων Ελλήνων, έως συντελείας του αιώνος". 

Για τις πορείες. Αν προλάβετε, αδελφοί μου, να οργανωθείτε και να συσπειρωθείτε τόσο μαζικά και μπορείτε να κάνετε μαζικές πορείες, να τις κάνετε.

Η συμπεριφορά μας προς τους Υπουργούς και τους Βουλευτές των δύο κυβερνητικών κομμάτων, πρέπει να είναι τέτοια που να τους αποκαρδιώνει και να τους αποτρέψει να συμφωνήσουν με τους αρχηγούς των να παραδώσουν Αγία Ελληνική Γη. Προς τούτο. Πέντε η έξι γεροδεμένοι από τους αγωνιζόμενους Έλληνες πάνε στο γραφείο του Βουλευτή η τον πιάνουν στον δρόμο, δύο από τα πέτα, δύο από τις αμασχάλες και ένας από τον γιακά, τον σηκώνουν ψηλά έτσι ώστε τα πόδια του να μην ακουμπούν στο έδαφος και του δηλώνουν ότι: "Αν παραδώσετε στους Τούρκους Αγία Ελληνική Γη, που θα πας να κρυφτείς;".

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ 
Είναι πολύτιμο όπλο για την νικηφόρο έκβαση του.
  • Προτάσσουμε την προσευχή υπέρ των νησιωτών μας που θυσιάζονται στην παραμεθόριο.
1) "Κύριε Ιησού Χριστέ πρόσθες πίστη, υπομονή και γενναιότητα στους νησιώτας μας."

2) "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τους νησιώτας μας."

  • Για τους πολιτικούς που ετοιμάζονται να κάνουν την προδοσία.
3) "Κύριε Ιησού Χριστέ φώτισον και επετίμισον τους πολιτικούς ταγούς".

Προσευχή υπέρ των εχθρών ημών. Ο αγώνας μας θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία αν ευαρεστήσουμε τον Ιησού Χριστό μας προσευχόμενοι υπέρ των εχθρών ημών.

4) "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον την/τον δούλη Σου/τον δούλο Σου τάδε (όνομα) η ονόματα.


5) Προσευχή υπέρ του κόσμου παντός.
  • "Κύριε Ιησού Χριστέ οδήγησον τον κόσμον Σου εις μετάνοιαν."

6) Προσευχή υπέρ ημών των αμαρτωλών και αναξίων.

"Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλόν".

"Κύριε Ιησού Χριστέ φώτισον μου το σκότος και δίδαξον με του ποιείν το θέλημα Σου.


7) "Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς".

8) "Ο Άγιος Παΐσιος σας λέω μην φοβηθείτε. Από το χέρι του Χριστού πιαστείτε να σωθείτε."



ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 

Αν αποφασίσετε αγαπητοί αδελφοί συνάξεις (συνελεύσεις), σε ανοιχτό η κλειστό χώρο, πριν αρχίσει ο διάλογος πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε προσευχή.

Αν στην σύναξη υπάρχει παπάς, την προσευχή θα την κάνει ο ίδιος. Αν δεν υπάρχει θα την κάνει ένας λαϊκός η ένα νέο παιδί.

Στεκόμεθα όλοι όρθιοι και ο απαγγέλων την προσευχή λέγει:
  • "Εις το Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος" και κάνουμε όλοι σωστά τον Σταύρο μας.

Μετά επικαλούμεθα το Πνεύμα το Άγιον να έρθει να μας φωτίζει. Ο απαγγέλων λέγει:
  • "Βασιλεύ ουράνιε, Παράκλητε το Πνεύμα της αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος, και σώσον, Αγαθέ, τας ψυχάς ημών."
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Όποτε χρειαστεί θα σας ενημερώνω με νέα κείμενα μου.


Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη 
Παναγία Αρβανίτισσα 
να σας ευλογούν.

Γέρων Νεκτάριος 
Μοναχός Αγιορείτης

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγνός Αγωνιστής ο Γέροντας Νεκτάριος! Αγώνας με τα Μοναχικά του Καθήκοντα!! Αγώνας να κηρύττει Λόγο Χριστού όπου γης!! Αγώνας ν' αφυπνήσει τους ταλαίπωρους Έλληνες!!! Αγώνας με την εύθραυστη υγεία του!!! Ο Χριστός κι' η Παναγία ας είναι πάντα μαζί του!!!

Στεφανος είπε...

Άγιε Γέροντα Νεκτάριε ,ΕΥΛΟΓΕΊΤΕ! Εις πολλά έτη! Να Ζητε! Ο Άγιος Νεκτάριος να σας δίνει υγεία. Να μας έχετε στην προσευχή σας! Η Παναγία η επονομαζομενη Αρβανιτισσα να σας σκεπάζει, Ε σας και όλους τους Ελληνες. Να κάνουμε αυτό που πρέπει αν και όταν θέλει ο Θεός!