Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΗΣ


Σταμάτης Κάρμαντζης
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής 
Ενότητας Χίου (Βορείου Αιγαίου)

Γεννήθηκα στις Καρυές Χίου από το Γιώργο και την Καλλιόπη Κάρμαντζη. Είμαι το δεύτερο από τα επτά παιδιά της οικογένειας.
Αποφοίτησα από το εξατάξιο ιστορικό Γυμνάσιο Αρρένων Χίου το 1974.
Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού μέχρι το 1978.
Εν συνεχεία, αποφοιτώντας από τη Σχολή Αξιωματικών Τεθωρακισμένων υπηρέτησα επί 28 μήνες ως Έφεδρος Ανθυπίλαρχος στον Ελληνικό Στρατό. Σήμερα έχοντας παρακολουθήσει όλα τα προβλεπόμενα στρατιωτικά σχολεία και ασκήσεις, κατέχω το βαθμό του Έφεδρου Ταγματάρχη.
Το 1981 κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης διορίζομαι ως πρώτος επιτυχών με βαθμό άριστα Δικαστικός Επιμελητής στο Πρωτοδικείο Χίου.
Είμαι πτυχιούχος με άριστα στην Βυζαντινή Μουσική (πενταετούς φοιτήσεως) του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.
Το 1990 εκλέγομαι πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ομηρούπολης.
Το 1994 εκλέγομαι Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Χίου.
Το 1998 επανεκλέγομαι Νομαρχιακός Σύμβουλος, εκ των δύο πρώτων του Νομού Χίου.
Παντρεμένος με την Άννα Μπίζα, συνταξιούχο Προϊσταμένη της Υγειονομικής Μονάδος του Ι.Κ.Α. Χίου. Έχουμε δύο παιδιά, την Καλλιόπη, Δικηγόρο και το Γιώργο, Πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό.Οι δραστηριότητες και οι επιτυχίες του κ. Κάρμαντζη συνεχίζονται, και από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, υπηρετεί ως εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης Χίου τη Χίο, τα Ψαρά και τις Οινούσες.



Ανακοίνωση: Στις 22:00 θα αναρτήσουμε το αποκαλυπτικό και συγκλονιστικό κείμενο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Να το διαβάσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: