Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Νέος Δοσίλογος στο πολιτικό στερέωμα της πατρίδας μας



Η Μασονική Στοά αυτή τη φορά απεφάσισε ότι τον ρόλο αυτό έπρεπε να τον παίξει ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Μασόνος εκ μασόνων και εβραίος εκ εβραίων. Στην υποκριτική τέχνη υπερέβη και τους Φαρισαίους της εποχής που επέζησε στη γη ο Ιησούς Χριστός μας. Πάλι κατά το σχέδιο της Στοάς, οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ έχουν παίξει τον ίδιο καταστροφικό ρόλο για την πατρίδα. Ο καθένας μόνος ή και όλοι μαζί όταν χρειαζόταν στο εγγύς ή στο απώτερο παρελθόν.

Όλα τα παραπάνω «λουλούδια» προσπαθούν τώρα να ενωθούν σε ηγετικό επίπεδο και να κάνουν κυβέρνηση «εθνικού σκοπού» (άκου ωραίες λέξεις που χρησιμοποιούν οι μάγοι) για να σώσουν το ευρώ της Ευρώπης και να θάψουν την Πατρίδα μας έως συντελείας του αιώνος.

Χωρίς χάρη οι Αρχιερείς της ελλαδικής Εκκλησίας

Μείναμε πάρα πολύ πίσω στην μετάνοια. Αυτό έπρεπε να είναι το κύριο διακόνημα κηρύγματος μετανοίας μετά δακρύων προς τον λαό του Χριστού των 80 Μητροπολιτών και του Αρχιεπισκόπου. Αλλά τα τελευταία χρόνια μας βγήκαν όλοι τους «ΜΟΥΓΓΟΙ». Λίγο πριν το Δημοψήφισμα μίλησαν δύο απ΄αυτούς και είπαν «ΝΑΙ» στην Ευρώπη των Γερμανών αιρετικών νέων καρλομάγνων. Εάν πρόκειται όταν αποφασίζουν να ομιλούν να λένε τέτοιες καταστροφικές αστοχίες, καλύτερα να επιστρέψουν στη μούγγα τους. Όμως είπαν «ΝΑΙ» (δεν ακούστηκε καμιά διαμαρτυρία) σε όλο το πακέτο της Δύσης, όπως πορείες υπερήφανων ομοφυλόφιλων, παιδεραστίες, κτηνοβασίες, γάμοι ομοφυλοφίλων, υιοθεσίες παιδιών από ομόφιλα ζευγάρια και πολλά άλλα. Για να δείτε ότι δεν τους αδικώ, σας αποκαλύπτω τούτο: ο Απατεών Αλέξης δέχτηκε στο Τρίτο προδοτικό Μνημόνιο να υπάρχει ο όρος να μπορούν οι Δυτικοί να μας παίρνουν και Εκκλησίες μας. Αυτό γιατί παρακαλώ; Γιατί θέλουν οι ανώμαλοι της Δύσεως να βάλουν μέσα στις Εκκλησίες μας σκύλους, πρόβατα, αρνιά και ότι άλλο τους υπαγορεύει η σοδομιτική τους διάνοια και όταν έρχονται οι ανώμαλοι της Ευρώπης για διακοπές στην Ελλάδα να πηγαίνουν στης Εκκλησιές μας και να κάνουν τις ανωμαλίες τους. Για να μας εξευτελίσουν εντελώς. Για παρακολουθήστε σας παρακαλώ, θα αντιδράσουν οι 80 Μουγγοί; Προοιμιακά σας λέω «ΟΧΙ».  



Προοιμιακά σας λέω ότι δεν θα αντιδράσουν πριν την ολοκληρωτική ψήφιση του 3ου Μνημονίου, γιατί είναι «πιασμένοι». Εκ των υστέρων θα διαρύξουν τα ιμάτιά τους βεβαίως.

(Προς Ρωμαίους Έ 3-5): Η κενοδοξία, η φιλοδοξία, η φιλαργυρία και η ηδονή της καρέκλας απέδειξαν τον Π. Καμένο μέγα καρεκλοκένταυρο και προδότη. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ.

Ακούστε με προσοχή αυτό που θα σας πω. Οι νόες που δεν έχουν Χριστό δεν αντέχουν την πίεση τέτοιων αναπάντεχων αλλαγών (όπως αυτής της προδοσίας των Τσίπρα-Καμένου), γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι να σαλέψουν. Σκεφτείτε ότι από κοντά έρχονται και άλλα δύσκολα γεγονότα. Βιαστείτε. Γεμίστε γρήγορα με Χριστό πριν προλάβουν να σας τρελάνουν. 

Η τελική νίκη είναι του Χριστού μας και του λαού μας. Πάντοτε ΟΧΙ στη Δύση. Πάντοτε ΝΑΙ στον Ήλιο της Δικαιοσύνης Ιησού Χριστό!

Τους Μεγάλους τους ελέγξαμε. Εμείς οι μικροί τι θα κάνουμε;

Εμείς οι μικροί θα πρέπει να αποφασίσουμε με γενναιότητα να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο, ωραίο και σοφό. ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.

Ο χρόνος είναι κατάλληλος. Προσφέρεται για πνευματική προκοπή. Οι ιδεολογίες όλες σωριάστηκαν, γκρεμίστηκαν παταγωδώς. Οι ορολογίες εξαντλήθηκαν. Όπως και να ανακατατάξουν τις λέξεις σε μια πρόταση οι παραπάνω αναφερόμενοι «μάγοι», όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι και η νέα υποτίθεται πρόταση βγαίνει πάλι από τον γνωστό λαιμό και όχι από παλλόμενη καθαρή πατριωτική καρδιά.

Εγκαταλείψτε τους προδότες και τις ιδεολογίες τους. Στραφείτε όλοι με εμπιστοσύνη προς τον Ιησού Χριστό μας, τον θεμελιωτή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Είναι ο πιο τίμιος φίλος!!! Σας το λέω από προσωπική εμπειρία. Μη με παρεξηγήσετε. Δεν σας στέλνω στον Ιησού Χριστό μέσω των Αρχιερέων, γιατί αυτοί απέδειξαν με τη στάση ζωής των ότι δεν είναι του Χριστού, αφού δεν αγαπούν το λαό του Χριστού. Σας παρακαλώ να γνωρίσετε το Χριστό όχι μόνο από την Αγία Γραφή και τους βίους Αγίων, αλλά και βιωματικά με την πνευματική καθοδήγηση αγίων και αγαθών, χαριτωμένων Πατέρων που υπάρχουν κάτω από τους Αρχιερείς. Σ΄αυτούς τους αγαθούς λευίτες εξομολογηθείτε με εμπιστοσύνη τις αμαρτίες σας για να αρχίσει να ενεργεί μέσα σας το Μυστήριο της Μετανοίας, να μπαίνει φως στην καρδιά σας και να υποχωρεί το σκοτάδι, να αρχίσει το Πνεύμα το Άγιο που θα το στείλει ο Χριστός να ενώνει τις διαιρεμένες λόγω των αμαρτιών πνευματικές σας δυνάμεις και να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι τώρα είστε «ΕΝΑ» και όχι όπως πριν, πολλά αντιφατικά μέρη. Αυτό το θείο δώρο λέγεται ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. Εύχομαι να βιώσετε και με την Χάρη του Θεού μας και την καθοδήγηση του Πνευματικού σας να χαριτώνεσθε περισσότερο και όλο περισσότερο. Αμήν.  

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης


  

2 σχόλια:

spatholado είπε...

Εύχομαι από βάθους ψυχής, όσο το δυνατόν περισσότεροι από εμάς, τους "ανώνυμους" ανθρώπους του Ελληνικού Λαού, να βάλουμε βαθειά μέσα στην καρδιά μας το συγλονιστικό αυτό ΜΥΝΗΜΑ προς όλους του Γέροντα Νεκταρίου Αγιορείτη Μοναχού!! Να το βάλουμε στην καρδιά μας και να το αποδεχθεί το πνεύμα μας!!! Αφού γίνει αυτό, με τη Χάρη του Ιησού Χριστού, τότε ανοίγει ο δρόμος να πάμε για εξομολόγηση!! Να τα πούμε όλα, μα όλα, στον Πνευματικό, χωρίς κομπιάσματα και μισόλογα! Όλα!! Από τα πιο μικρά κι' ασήμαντα μέχρι και τα πιο εγκληματικά και αίσχιστα!! Χωρίς απολύτως κανένα δισταγμό!!! Ο Χριστός μας είναι και αφάνταστα Γενναιόδωρος!!! Αν δει μετάνοια με ειλικρίνεια και δυνατή απόφαση από μέρους μας, να μη λυπήσουμε ποτέ τον Χριστό μας, τότε την ίδια στιγμή, μόλις τελειώσουμε την εξομολόγηση και μας διαβάσει τη Συγχωρητική Ευχή ο Πνευματικός, τότε ο Χριστός μας τα σβήνει όλα και από μαύρους μας μεταμορφώνει σε κάτασπρους!!! Σ' αυτή τη Πλάση, αυτό το τεράστιο Δώρο Ελέους, προς εμάς όλους τους αμαρτωλούς, έχει δοθεί από τον Θεό Πατέρα του Παντός αποκλειστικά και μόνο στον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Μονογενή Υιό και Λόγο Του, να το χαρίζει πλούσια σε όσους αποφασίζουν να πάρουν με απόφαση το μονοπάτι της Μετάνοιας και επιστροφής κοντά Του!!! Σωθείημεν!!!

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

".. Ο χρόνος είναι κατάλληλος. Προσφέρεται για πνευματική προκοπή. Οι ιδεολογίες όλες σωριάστηκαν, γκρεμίστηκαν παταγωδώς. Οι ορολογίες εξαντλήθηκαν. Όπως και να ανακατατάξουν τις λέξεις σε μια πρόταση οι παραπάνω αναφερόμενοι «μάγοι», όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι και η νέα υποτίθεται πρόταση βγαίνει πάλι από τον γνωστό λαιμό και όχι από παλλόμενη καθαρή πατριωτική καρδιά.

Εγκαταλείψτε τους προδότες και τις ιδεολογίες τους. Στραφείτε όλοι με εμπιστοσύνη προς τον Ιησού Χριστό μας, τον θεμελιωτή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Είναι ο πιο τίμιος φίλος!!! .."