Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Υπεραγία Θεοτόκος: «Ποιός είσαι εσύ που δεν αφήνεις τον Αγιορείτη Μοναχό να βγει στον αέρα;» (Βίντεο)


ΨΗΓΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ από την Αμερική.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ από την ομιλία του ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ της Καλύβης ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ, ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, Ι.Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ στο ομογενειακό ραδιόφωνο Hellas FM στις ΗΠΑ:

1) Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ μοχλός για την πρόοδο του Έθνους.

2) Η ΥΠΟΔΟΧΗ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στο Αγιώνυμο Όρος «νέα ιστορικά στοιχεία από τους εκκλησιαστικούς κώδικες». Επίσκεψη εν σώματι της Παναγίας μας, συνοδευόμενη από τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και άλλους Αποστόλους στο λιμάνι του Κλίμαιντος (Ιερά μονή Ιβήρων το 50 μ.χ.)

3) ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ, το παρελθόν, το σήμερα, το μέλλον της ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ.

Ο Άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός επιβεβαιώνει ιστορικά την ουσιαστική διαφορετικότητα των εννοιών των όρων Αρβανιτιά (Β. Ήπειρος) και Αλβανία. Στοιχειώδεις αλλά ξεκάθαρες διαφορές ανάμεσα στον όρο Αρβανίτης και Αλβανός από τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.

4) Εμφάνιση Παναγίας Αρβανίτισσας στα ιστορικά γεγονότα 1042-2014. Ανάγνωση επιστολών με εμφανίσεις και θαύματα της Παναγίας της Αρβανίτισσας

5) Εμφάνιση της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στον ραδιοφωνικό σχολιαστή της εκπομπής πριν γίνει αυτή!!!......«ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»

Πράγματι ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ.

Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε την περίοδο της Πεντηκοστής του 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια: