Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Το μεγάλο θαύμα που έγινε ζωντανά μπροστά σε κάμερα στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας το 2013 (Βίντεο)

geron.nektarios.o.agioritis.Stuttgart.

Σύνοψη του Μεγάλου Θαύματος 
στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας εν έτη 2013 (ΒΙΝΤΕΟ)

Zusammenfassung des Großen Wunders 
in Stuttgart Deutschland im Jahr 2013 (VIDEO)

Κοινοποιούμε το μεγάλο θαύμα που μας χάρισε ο Θεός μας δια των Αγίων του στην μικρή γειτονιά της Στουτγάρδης, για την καλύτερη οργάνωση του Blog και την χαροποιό ενημέρωση σας και την συμμετοχή σας στην χαρά του Κυρίου μας. Στην παρούσα ανάρτηση θα διαβάσετε τα εξής στα ελληνικά και τα γερμανικά:
 • Η πρόκληση/ πρόσκληση του Γέροντα Νεκτάριου προς τους αιρετικούς και ετερόδοξους
 • Η δήλωση της κ. Έρνα Λάϊρερ στα ελληνικά και γερμανικά 
 • Το βίντεο όπου το θαύμα γίνεται μπροστά στην κάμερα
 • Το δεύτερο θαύμα που μετατρέπει την χαρά του πρώτου σε θλίψη 
 • Ομολογία Πίστεως Γέροντος Νεκτάριου 
Καλή ανάγνωση 

Η πρόκληση/ πρόσκληση

Μετά από αυτό το θαυμαστό γεγονός μπορούμε εμείς οι Ορθόδοξοι να λέμε ότι ο Τριαδικός Θεός ημών κάνει θαύματα μέσω τον Αγίων του όχι μόνο τον καιρό εκείνο αλλά και τον καιρό ετούτο. Πρέπει να προσθέσουμε εδώ ότι η Ορθόδοξος Εκκλησία κατέχει όλη την μυστηριακή αλήθεια.

Προς επιβεβαίωση αυτής της πίστεως, παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους τους αιρετικούς παππικούς, προτεστάντες, εβραίους, ιεχωβάδες και όλες τις δοξασίες της μέσης και άπω ανατολής, αν τολμούν να πάνε στον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας τον κύριο Σόιμπλε, ο οποίος είναι βασανιζόμενος δεινός μετακινούμενος με το αναπηρικό του καροτσάκι και μπροστά στις κάμερες, επικαλούμενοι ευχές της πίστεως των ο καθένας, να τον σηκώσουν υγιή από το αναπηρικό του καροτσάκι.

Αν δεν το τολμήσουν σύντομα, σημαίνει ότι γνωρίζουν την ρηχότητα της πίστεως τους ο καθένας και αυτομάτως αν είναι τίμιοι θα πρέπει να παραδεχτούν την μοναδικότητα της αλήθειας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και αν όντως επιθυμούν την σωτηρία των να επιστρέψουν με πόθο στην μητέρα Εκκλησία την Ορθόδοξο.

Δήλωση της Κυρίας Έρνας Λάιρερ που περιγράφει 
λεπτομερώς το πως έζησε το θαύμα (ελληνικά/γερμανικά)

Die Erklärung der Frau Erna Leirer für das große Wunder, 
den sie erlebte (griechisch/deutsch)

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Γραμμή 9 Τον Θεό - > το σωστό είναι Του Θεού
Γραμμή 10 Χριστό -> το σωστό είναι Χριστού
Γραμμή 16 Αντί Θοτρώνας -> το σωστό ειναι Ματρώνας αόματης της Ρωσίδας


Το μεγάλο θαύμα που έγινε ζωντανά μπροστά σε κάμερα
Das große Wunder live vor der Kamera


Το δεύτερο Θαύμα μετατρέπει τη χαρά του πρώτου σε θλίψη

Είδατε φίλοι μου στο video που προηγήθηκε την κυρία Έρνα να πηγαίνει υγιής και χαρούμενη στο σπίτι της Ελληνίδας φίλης της Αναστασίας, αποδεχόμενη την πρόσκληση της σε γεύμα. Με τον ίδιο χαροποιό τρόπο επέστρεψε στο σπίτι της.

- Τότε η Αναστασία την ρώτησε:

«Έρνα μήπως τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος να μας δώσεις την άδεια να προβάλουμε προς δόξαν Θεού το μεγάλο θαύμα που ζούμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο;»

- Η Κυρία Έρνα απάντησε:

«Περίγραψτε το θαύμα στα Ελληνικά και Γερμανικά και εγώ θα το υπογράψω»

Η περιγραφή του θαύματος στα Ελληνικά, ανεγνώσθη στην Γιαγιά Έρνα (στα γερμανικά) από την Αναστασία και η Γιαγιά έμεινε ενθουσιασμένη. Αυτό το κείμενο παρεδόθη στον Έλληνα Κύριο Παύλο Ανδρεάδη, επίσημο μεταφραστή του Γερμανικού Κράτους στην Στουτγκάρδη.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μετάφραση στην Γερμανία, η Γιαγιά Έρνα ανακοίνωσε την απόφασή της να υπογράψει τα κείμενα με την περιγραφή του θαύματος, στους συγγενείς της.

- Εκείνοι την ρώτησαν:

«Αν εσύ υπογράψεις ότι έγινε θαύμα και ότι είσαι καλά και περπατάς, θα σου κόψουν το επίδομα αναπηρίας!!! Πώς θα ζεις;»

Εκβιαστικό το δίλημμα για την ανήμπορη Γιαγιά. Την υποχρέωσαν κατά κάποιο τρόπο να αθετήσει την ελευθερία του αυτεξούσιού της, που από καρδίας είχε υποσχεθεί την υπογραφή και να προσηλωθεί στην ιδιοτέλεια της γης. Δεν υπέγραψε τα κείμενα για την δόξα του Ιησού Χριστού. Η Χάρις τους Ιησού Χριστού συρρικνώθηκε και η Γιαγιά ξανακάθησε στο αναπηρικό της καροτσάκι ανάπηρη, όπως πριν το πρώτο θαύμα. Ω, ποία στεναχώρια για την Γιαγιά. Ω αχαρίτωτη Δύση, είσαι όντως αξιοθρήνητη. Είσαι πρώτη στις πονηριές και στους σχεδιασμούς εκμεταλλεύσεως των λαών, αλλά δυστυχώς, για εσένα κενή από πνευματικό περιεχόμενο. Το μέλλον σου θα είναι πολύ κακό. Επέστρεψε γρήγορα στην Ορθόδοξο Μητέρα Εκκλησία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ
ΑΜΗΝ


geron.nektarios.o.agioritis.Stuttgart.
Ο Μοναχός Νεκτάριος με τη γιαγιά Έρνα, που θαυματουργικά σηκώνεται 
από το αναπηρικό της καροτσάκι, αφού προηγουμένως προσκύνησε 
τα άγια αντικείμενα από το Άγιον Όρος. 

Ομολογία Ορθοδόξου Πίστεως Γέροντος Νεκταρίου 
Περί του Μεγάλου Θαύματος Στην Γερμανία

Οφείλω μερικές πνευματικές εξηγήσεις στους Έλληνες και μη Έλληνες, Ορθοδόξους ή όχι για το βάρος της ευθύνης που επωμίζομαι να παρουσιάσω (μετά από τρία χρόνια και μερικούς μήνες), το μεγάλο θαύμα που πραγματοποίησε ο Ιησούς Χριστός, δια μέσου των Ορθόδοξων Αγίων του στην γιαγιά Έρνα σε μια μικρή γειτονιά της μεγάλης Στουτγάρδης, στην Γερμανία τον Φεβρουάριο του 2013.

Στην ορθοδοξία αγαπητοί μου, κεντρική σημασία και ανυπολόγιστη αξία έχει το πρόσωπο – υπόσταση. Σημείο αναφοράς λοιπόν, το πρόσωπο – υπόσταση, δείχνει την πληρότητα του αυτεξούσιου, δηλαδή την πληρότητα της ελευθερίας της εικόνας του Θεού.

Σε αυτή την πληρότητα του αυτεξούσιου της, έφθασε η γιαγιά Έρνα όταν μας είπε: 
 • «περιγράψτε το θαύμα στα Ελληνικά και Γερμανικά και εγώ θα το υπογράψω». 
Έως εδώ δεν υπάρχει καμία βία, δίλημμα ή ιδιοτέλεια. Όλα κυλούν χαριτωμένα.

Ας έλθουμε τώρα να δούμε τι έχει στην Δύση κεντρικότερη σημασία και ανυπολόγιστη αξία. Στην δύση λοιπόν υψηλότερη αξία έχει ο τύπος, δηλαδή ο νόμος. Αυτός λοιπόν ο νόμος, δημιουργημένος από έξυπνους ανθρώπους, προβάλλεται εδώ και πολλούς αιώνες ως έχων υψηλότερη αξία από το πρόσωπο – υπόσταση που το δημιούργησε ο Θεός.

Ο παραπάνω περιγραφόμενος νόμος του κόσμου, έχει εξοστρακίσει εδώ και πολλούς αιώνες, την χάρη του Θεού, από την ζωή του ανθρώπου στη Δύση, για αυτό και οι άνθρωποι γίνονται όλο και περισσότερο σκληροί και η σοφία τους περιορίζεται στις αισθήσεις του σώματος. Αυτή η σοφία όμως δεν τους ελευθερώνει, αντίθετα τους σκλαβώνει. Τρανή απόδειξη η στάση ζωής των συγγενών της Γιαγιάς Έρνας, της Γιαγιάς στο θαύμα που μόλις είδατε στο βίντεο.

Είπαν στην συγγενή τους που το 2013 ήταν 87 ετών και μόλις λίγο καιρό πριν είχε σηκωθεί από το αναπηρικό της καροτσάκι μετά από ένα υπέροχο θαύμα του τριαδικού Θεού: 
 • «ΑΝ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ».
Βάζουν την ανήμπορη Γιαγιά Έρνα σε ένα εκβιαστικό δίλημμα οδηγώντας την στη αθέτηση της τυπικής υπογραφής της στα δύο κείμενα το Γερμανικό και το Ελληνικό. Υπογραφή την οποία όμως η Γιαγιά είχε ήδη τοποθετήσει με την ελευθερία του αυτεξούσιου της και στα δύο κείμενα.

Χρησιμοποιώντας την ιδιοτέλεια της είσπραξης κοινωνικού επιδόματος, σκοτώνουν το αυτεξούσιο του προσώπου και τελικά το ίδιο το πρόσωπο, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ω ΑΧΑΡΙΡΩΤΗ ΔΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ.

Είσαι πρώτη στις πονηριές και στους σχεδιασμούς εκμετάλλευσης των λαών, αλλά δυστυχώς για εσένα, κενή από πνευματικό περιεχόμενο. Το μέλλον σου δεν θα είναι καθόλου καλό. Λυπάμαι!!

Μετά τις παραπάνω διασαφηνίσεις, πιστεύω ότι κατανοείται όλοι σας αδελφοί μου ( ως εικόνα Θεού) αναγνώστες, ότι ήταν για εμένα (έναν Ορθόδοξο Μοναχό Αγιορείτη) τον οποίον ο Θεός χρησιμοποίησε ως σκεύος εκλογής, αν και έσχατος στην μοναστική κοινότητα, ομολογία πίστεως να προβάλλω το Μεγάλο Θαύμα για την δόξα του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ μου και την ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ
ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ
ΑΜΗΝΓέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης

Κηρύγματα, δημοσιεύσεις και διδαχές
από τον Γέροντα Νεκτάριο τον Αγιορίτη.


Wir teilen das große Wunder, das unser Gott durch seine Heiligen in eine kleine Nachbarschaft von der Stadt Stuttgart (Marbach), geschenkt hat. Für die bessere Organisation des Blogs, eure erfreute Informierung und natürlich eure Teilnahme in die Freude unseres Herren. Im folgenden Eintrag werdet ihr auf griechisch und deutsch die unten beschriebenen Themen lesen:
 • Die Herausforderung/ Einladung an alle Religionen und Heretiker 
 • Die Erklärung der Frau Erna Leirer für das große Wunder, den sie erlebte übersetzt (griechisch/deutsch) 
 • Das große Wunder in einem Video live, vor der Kamera 
 • Das zweite Wunder wandelt die Freude des ersten Wunders in Trauer 
 • Glaubensbekenntnis von Vater Nektarios für das große Wunder in Deutschland 
Viel Freude beim Lesen

Die Herausforderung / Einladung

Nach diesem wundervollen Ereignis können wir Orthodoxen sagen, dass unser Dreieiniger Gott nicht nur in der Vergangenheit Wunder durch seine Heiligen tat, sondern auch in unsere Zeit. Hier müssen wir hinzufügen, dass die Orthodoxe Kirche die ganze Wahrheit der Sakramente besitzt. Um diese Glaube und Wahrheit zu bestätigen, fordern wir alle Ketzer/Häretiker heraus; Päpstlichen, Protestanten, Zeugen Jehovas, Juden und alle Religionen von dem Mittel- und Fernosten, wenn sie es wagen an Finanzminister Schäuble zu gehen, der im Moment gequält ist, wenn er sich mit seinem Rollstuhl bewegt, also an ihm zu gehen und vor den Kameras ihre eigene Gebete, ihrer Religion aufzurufen, so dass er wieder ohne Probleme aus seinem Rollstuhl aufsteht. Wenn sie es nicht zeitnah wagen, heißt es mit wenigen Worten, dass jeder einzelner seine schwache Glaube anerkennt; zusätzlich wenn sie ehrlich sein wollen, muss noch die Einzigartigkeit der Orthodoxie anerkannt werden und wenn sie sich noch die Rettung ihrer Seele wünschen müssen sie mit Verlangen in der Mutter Kirche die Orthodoxe, zurückkehren.

Das zweite Wunder wandelt die Freude des ersten 
Wunders in Trauer

Liebe Freunde, wie Sie schon auf dem Video sehen konnten, wie gesund und glücklich Frau Erna zu Besuch bei Ihrer griechischen Freundin, nach Einladung gemeinsam zu essen kam. Auf der selben Art und Weise kehrte sie wieder zurück nach Hause.

Dann fragte Anastasia:

Erna ist jetzt vielleicht nicht der richtige Zeitpunkt, dass du uns die Erlaubnis gibst, für die Verehrung Gottes, das große Wunder in schriftlicher und elektronischer Form in den Medien zu veröffentlichen?

Frau Erna antwortete:

"Beschreibt das Wunder auf griechisch und deutsch und ich werde es unterschreiben". 

Die Beschreibung des Wunders auf Griechisch, wurde an Frau Erna von Anastasia auf Deutsch vorgelesen und Frau Erna war begeistert. Dieser Text wurde auf griechisch an den gesetzlich anerkannten Übersetzer der Bundesrepublik Deutschland Pavlos Andreadis in Stuttgart übergeben.

Kurz bevor die Übersetzung auf Deutsch vollendet war, hat Frau Erna Ihre Entscheidung über die Unterzeichnung der Texte, in dem sie selber das Wunder beschreibt, an ihre Verwandschaft veröffentlicht.

Ihre Verwandten fragten sie:

Wenn du unterschreibst, dass ein Wunder geschehen ist und dass du jetzt gesund bist und laufen kannst, dann wird dir die Behindertenzulage gekürzt, wie kommst du dann finanziell klar, wie willst du dann leben?
 • Erpresserisches Dilemma für die auf Hilfe angewiesen Oma. Sie haben die arme Frau in eine Art und Weise gezwungen, ihre Selbstständigkeit zu brechen, mit der sie von Herzen die Unterzeichnung des Textes versprochen hatte aber sich jetzt leider in die Materie aufmerksam machte. 
Sie hat den Text mit der Beschreibung des Wunders für die Verehrung Jesu Christi, nach dieser Erpressung leider nicht unterzeichnet. Die Gnade Gottes wurde zurückgesetzt und Frau Erna sitzt nun wie zuvor im Rollstuhl. Oh, was für ein Unglück für die Frau Erna. Oh Ungnädiger Westen, du bist tatsächlich bejammernswert. Du bist der erste an der Liste der List und in der Planung für die Ausnutzung der Völker, aber leider für dich auch im absolutem Vakuum was geistlichem Inhalt angeht.

Deine Zukunft wird sehr schlecht sein, kehre schnell zurück zu der Orthodoxen Mutterkirche.

DANKE FÜRS LESEN
ICH WÜNSCHE EUCH ALLEN, 
DASS IHR FREUNDE VON JESUS CHRISTUS 
UND DER ORTHODOXIE WERDET

GOTT IST MIT UNS
AMEN

 • Glaubensbekenntnis von Vater Nektarios für das große Wunder in Deutschland
Ich schulde einige geistliche Erklärungen an alle Griechen und nicht Griechen, an alle Orthodoxen und nicht Orthodoxen im Zusammenhang mit der Last meiner Verantwortung um das große Wunder zu präsentieren (nach drei Jahre und einige Monate), das Jesus Christus durch seine Orthodoxen Heiligen an Frau Erna, in einen kleinen Viertel (Marbach) von der großen Stadt Stuttgart, in Deutschland im Februar 2013 verwirklicht hat.

In der Orthodoxie, liebe Leser, zentrale Bedeutung und unermesslichen Wert hat die Hypostase der Person, also der Bestand/Existenz einer Person. Die Existenz einer Person zeigt die Vollheit der Selbstständigkeit, d.h. die Vollheit der Freiheit.

Zu dieser Vollständigkeit ihrer Selbstständigkeit ist Frau Erna angekommen die Zeit wo sie gesagt hat: „Beschreibt das Wunder in griechisch und deutsch und ich werde das unterschreiben“. Bis hier gibt es keine Gewalt, keinen Zwang, Dilemma oder Eigennutz. Alles läuft anmutig.

Sehen wir jetzt mal was die Schwerpunkte der westlichen Kultur sind; wo die zentrale Bedeutung liegt und was zu den unermesslichen Werten dazu gehört. In der westlichen Kultur, wird sehr auf die Förmlichkeit geachtet, d.h. auf dem Gesetz. Das Gesicht und die Scheine zu wahren, das ist ein unermesslicher Wert. Das Gesetz, geschaffen von Menschen mit hohe Intelligenz, wird seit viele Jahrhunderte so präsentiert, als hätte es ein größeren Wert als die Person - Existenz die Gott erschaffen hat.

Das oben beschriebene Gesetz der Menschen dieser Welt, hat seit langem, seit sehr viele Jahrhunderte die Gnade Gottes aus dem Leben des Menschen der westlichen Welt, abgeprallt. Aus diesem Grund werden die Menschen immer hartherziger und ihre Weisheit beschränkt sich nur auf die 5 Sinne des Körpers. Diese Weisheit aber setzt denen nicht frei, im Gegenteil sie versklavt. Ein sehr großer Beweis dafür ist die Lebenshaltung der Verwandten von Frau Erna, der Frau die auf dem Video, dass Sie angeschaut haben zu sehen ist.

Die Verwandte sagten an Frau Erna, die im Jahr 2013 noch 87 Jahre alt war und kurz bevor aus ihrem Rollstuhl aufgestanden war nach einen wundervollen Wunder des Dreieinigen Gottes: "WENN DU DIE BESCHREIBUNG DES WUNDERS MIT DEINER UNTERSCHRIFT BESTÄTIGST, KRIEGST DU KEINE BEHINDERTENGELD MEHR".

Sie stellen die unpässliche Frau Erna in einen erpresserischen Dilemma und damit führen sie die arme Frau in dem Bruch ihres Versprechens für die Unterschrift des Textes auf Griechisch und Deutsch. Eine Unterschrift die Frau Erna an beiden Texten schon mit der Freiheit Ihrer Selbstständigkeit gegeben hatte.

Mit der Eigennutz der Erhebung des Behindertengeldes zerstören sie, die Selbstständigkeit der Person und schließlich die Person, die Abbildung Gottes.

OH! UNGNÄDIGER WESTEN DU BIST TATSÄCHLICH BEJAMMERNSWERT.
Du bist sehr listig und du planst immer die Ausnutzung der Völker. Es ist echt sehr schade für dich, du hast nichts, überhaupt keinen geistlichen Inhalt. Es tut mir Leid!!!

Mit den oben genannten Klärungen, glaube ich, dass ihr, meine Brüder (als Abbildung Gottes) und Leser verstehen könnt, dass Gott mich, einen Orthodoxen Mönch aus dem Heiligen Berg Athos, als ein auserwähltes Gefäß benutzt hat, obwohl ich der letzte in der Klostergemeinschaft bin, um Glaube zu gestehen und diesen Wunder zu präsentieren, das alles natürlich für die Verehrung DES DREIEINIGEN GOTTES UND DIE VEREHRUNG DER ORTHODOXIE. DIE ORTHODOXIE HAT UND BESITZT DIE GANZE WAHRHEIT UND KEIN ANDERER!!!!

DANKE FÜR DAS LESEN.

ICH WÜNSCHE EUCH ALLEN, DASS IHR FREUNDE 
VON JESUS CHRISTUS UND DER ORTHODOXIE WERDET

GOTT IST MIT UNS
AMEN


Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη 
να σας ευλογούν.

Γέρων Νεκτάριος Μοναχός 
Αγιορείτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: