Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οι νέες γενιές των Ελλήνων θα αποτελούνται από «αφηνιασμένους ομοφυλόφιλους και εγκληματίες», αν δεν μετανοήσουμε.

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης και ο Άγιος Γέροντας Εφραίμ της Ι.Μ. Φιλοθεόυ ο Αριζονίτης μας αποκαλύπτουν

Οι δύο στύλοι της Ορθοδοξίας (άρα και της πατρίδας) στην εποχή μας, ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης και ο Άγιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης μας αποκαλύπτουν  ότι το μυστήριο της ανομίας του σοδομισμού είναι η κύρια αιτία της πνευματικής έκπτωσης και της κατάντιας του ελληνισμού σήμερα. Συμβουλεύουν μετάνοια, διαφορετικά οι νέες γενιές των Ελλήνων θα αποτελούνται από «αφηνιασμένους ομοφυλόφιλους και εγκληματίες».

Το Πνέυμα το Άγιο μας συνδέει με προηγούμενη ανάρτηση στο blog.
 
Χαίρετε αδελφοί μου.

Όταν λίγες μέρες πριν, προλόγιζα το θέμα του Παπα-Θανάση του Κουλούρα  και το διάλογο που είχε με τον Ναύαρχο της Νίκης Παύλο Κουντουριώτη (Παύλος Κουντουριώτης: «Εγώ στον Αβέρωφ μιλούσα αρβανίτικα και εν ώρα μάχης! Δεν ήθελα να ξέρουν οι άλλοι τι λέω». [ηχητικό video]) δεν φαντάστηκα ποτέ ότι ένα μέρος τουλάχιστον θα ταυτιζόταν με το πνεύμα των προαναφερόμενων Αγίων. Με αυτό, δε θέλω να επιδαψιλεύσω τιμή στον εαυτό μου, αλλά να υπογραμμίσω ότι το πνεύμα των άγιο «όπου θέλει πνει» και να προσθέσω ότι, ό,τι διαβάζετε, βλέπετε κι ακούτε στο παρόν blog είναι σύμφωνο με το θέλημα του Θεού. Διαφορετικά, ο Θεός δε θα αποκάλυπτε και συνέδεε πνευματικά τα διάφορα γεγονότα που εκδηλώνονται σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, για να μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα πνευματικά συμπεράσματα. 

Το περί ο λόγος απόσπασμα: «Αφήσαμε το χέρι Σου Χριστέ μας, πιάσαμε το χέρι του πονηρού και τον αφήσαμε να μας καθοδηγεί. Έτσι φτάσαμε στο Θρήνο του έτους 2015. Χωρίς εθνική, οικογενειακή συνοχή, αυτόνομη, άθεη, πόρνη, μοιχή φωνή λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων εκτρώσεων, αμετανόητοι και τέλος χωρίς οικονομική επάρκεια. Μία πατρίδα διαλυμένη και με τα συγκλονιστικά γεγονότα να είναι μπροστά μας: Χρεοκοπία-πείνα, ασθένειες, σεισμός μεγάλος, πειρασμός απ΄τους Τούρκους».

Το κήρυγμα του Πατρός Μακαρίου στην Ι.Μ. Παντελεήμονος στην Πετρούπολη Αθηνών

Από την αρχή σχεδόν της μετανοίας μου (1991) και την ευλογημένη συνάντησή μου με το Γέροντα Παΐσιο στην Παναγούδα, ο Άγιος Θεός μας, με οδήγησε θαυμαστώς στον περιβόλον της Ι.Μ.Αγ.Παντελεήμονος, όπου εκεί άκουσα και ωφελήθηκα τα κηρύγματα του Πατρός Μακαρίου (νυν Πνευματικού της γυναικείας Ι.Μ. Κλειστών Φιλής), έως του έτους 1998, όταν ανεχώρησα από τον κόσμο για να μονάσω στο Άγιον Όρος.

Στα κηρύγματά του ο Γέροντας Μακάριος συχνά αναφερόταν στον Άγιο Γέροντα Παΐσιο και στις 7 επιστολές του, τις οποίες κατείχε. Ένα από τα σοβαρά θέματα των επιστολών του Γέροντα ήταν και τούτο:

Έγραφε ο Γέροντας Παΐσιος«Για την κατάντια της Ελληνίδας σήμερα φταίνε οι άνδρες».

Ο Γέροντας Μακάριος ποτέ δε μας απεκάλυψε τι έκαναν οι άνδρες και προκάλεσαν αυτό το κακό.

Όταν λοιπόν άφησα τον κόσμο το 1998, πήρα και την απορία μαζί μου. «Τι κακό είχαν κάνει οι άνδρες;».

Η ησυχία της μοναστικής ζωής, η αδιάλειπτος προσευχή και τυχόν άλλες ενέργειες αγαθές του μοναστικού βίου, προκάλεσαν το έλεος του Πανάγαθου Θεού μας και σε χρόνο αρμόδιο κατά την Πανσοφία Του απάντησε στην απορία μου, αποκαλύπτοντάς μου την αλήθεια.

Η Ελλάς γεμίζει βιντεοκασσετάδικα με πορνοταινίες    

Ήταν ένα σκηνικό, μία πραγματικότητα που την έβλεπα μπροστά μου από το τέλος της δεκαετίας του ’70 έως και την είσοδο του Διαδικτύου στη ζωή μας.

Ήξερα τι γίνεται στις ελληνικές οικογένειες με τα πορνο-βίντεο. Τα βιντεοκασσετάδικα γέμισαν την Ελλάδα. Έγιναν περισσότερα και από τα περίπτερα. Η Ελλάς άρχισε να γίνεται ένα απέραντο σοδομικό πορνείο. Αν όμως δεν ερχόταν η θεία βοήθεια από πάνω, ποτέ δε θα μπορούσα να απαντήσω με βεβαιότητα στο ερώτημα «τι κακό έκαναν οι Έλληνες και διέσυραν τις Ελληνίδες;».

Οι άνδρες πήγαιναν στο βιντεοκασσετάδικο, έπαιρναν υπό μάλης την πορνοταινία της αρεσκείας των και πήγαιναν στο σπίτι τους. Εκεί, θέλοντας και μη οι Ελληνίδες σύζυγοι, έπαιρναν το σοδομικό τους μάθημα από την προβολή στο βίντεο, για να συνευρεθούν μετά στο συζυγικό κρεβάτι για την αναγκαία πρακτική εξάσκηση.

Για λίγες στιγμές σοδομικής ηδονής δυτικής προελεύσεως μέσα σε δύο περίπου δεκαετίες διαλύθηκε η ηθική χριστιανική οικογένεια.

Το δόγμα «ανήκωμεν εις την Δύσιν» βρήκε στο θέμα αυτό την ακριβέστερή του υψηλή καταστροφική του εφαρμογή για το έθνος μας. Ας όψονται αυτοί που το στήριξαν και το στηρίζουν, πολιτικοί και ιεράρχες (ποτέ δεν αντέδρασαν).

Η Ελληνίδα ευτελίστηκε, έγινε στην αρχή καλή μαθήτρια του σοδομικού ερωτισμού, για να προκόψει αργότερα, με την άριστη διδακτική της στα παιδιά της. Γι’ αυτό παρατηρούμε τους δείκτες των εκτρώσεων και των ομοφυλοφίλων να αυξάνουν χρόνο με το χρόνο στην πατρίδα μας.

Ο Γέροντας Εφραίμ αποκαλύπτει και νουθετεί

Ας δώσουμε τώρα το λόγο  στον άγιο Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, να ορθοτομεί με πόνο το λόγο της αληθείας.

Διαβάστε με προσοχή, θαυμάστε την ακρίβεια της αποκάλυψης, αλλά και φοβηθείτε το αποτέλεσμα.

Ερωτήθηκε ο άγιος Γέροντας από πνευματικό του τέκνο:

«Γέροντα ποιο είναι το φοβερότερο αμάρτημα της εποχής μας;» και απάντησε:

«Οι ανωμαλίες των ανδρογύνων» και συνέχισε:

«Μολύνεται ο γάμος, φεύγει το άγιον πνεύμα, αποκτά δικαιώματα ο διάβολος. Τα δαιμονικά αυτά μικρόβια πηγαίνουν στα παιδιά τους και αφηνιάζουν. Έχουν φοβίες και ανασφάλειες ειδικά στον ύπνο όταν είναι μικρά, και όταν μεγαλώσουν καταλήγουν από ομοφυλόφιλοι μέχρι εγκληματίες. Όταν το νερό είναι ακατάλληλο τρέχουμε στη δεξαμενή και από τη δεξαμενή στην πηγή. Σήμερα μολύνθηκε η πηγή της κοινωνίας, η οικογένεια. Αυτά τα διορθώνει μόνο η μετάνοια και η καθαρή εξομολόγηση. Στη σοδομική αμαρτία βάζει 7 χρόνια αποχής από τη Θεία Κοινωνία. Στη στοματική διαστροφή 5 χρόνια. Αυτό το αμάρτημα εμποδίζει το Χριστό με τη Θ.Κοινωνία να εισέλθει μέσα μας.

Όπως όταν μπουν σωματικές ακαθαρσίες σ’ ένα ποτήρι, όσο και αν απολυμανθεί μετά, δεν το δίνεις για κέρασμα, έτσι και όταν γίνει κρεάτινος υπόνομος το στόμα, δεν προσφέρεται έπειτα για την είσοδο του Παμβασιλέως Χριστού...πρέπει να επέλθει δυνατή μετάνοια, καθαρή εξομολόγηση και αρκετός καιρός αποχής από τη Θεία Κοινωνία».

Τονίζει ακόμα ο Γέροντας ότι οι ασπασμοί των μολυσμένων γονέων στα παιδιά τους, ειδικά της μωρομάνας μεταδίδουν αυτή την δαιμονική ενέργεια αυτής της διαστροφής στα παιδιά τους.

Αφηνιάζουν τα καημένα και αρρωσταίνουν ψυχικά και σωματικά. Στη φυσιολογική σχέση του ανδρογύνου ο Γέροντας αφήνει όταν υπάρχει αγώνας και με δύο ημέρες αποχή να μετάσχουν της Θ.Κοινωνίας.    

Μετανοήστε με τίμια και μακροχρόνια μετάνοια, όσο μετανοήτε, κλαύσατε, μαυροφορεθείτε, ρίξτε χώμα στην κεφαλή σας. Κάνετε γρήγορα γιατί χανόμαστε. Μην περιμένετε να ακούσετε το κήρυγμα μετανοίας από τους Αρχιερείς μετά δακρύων όπως έπρεπε. Αυτοί, εκτός ολίγων θαυμαστών εξαιρέσεων,  είναι πιασμένοι από τους παγκοσμιοποιητές. 

Εύχομαι και εσείς να προσλάβετε το φωτισμό του Θεού.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης


Κάντε LIKE στη νέα σελίδα του Γέροντα Νεκταρίου στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο: Γέρων Νεκτάριος Αγιορείτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια: